Numara taşıma'da 3 ay sınırı mi var

Sponsorlu Bağlantılar

zelen86

Üye
    Konu Sahibi
Numara taşıma'da 3 ay sınırı mi var
2 ay önce avea hattımı turkcell'e taşıdım. Şimdi telsime taşımak istiyorum acaba 3 ay beklemem mi gerekiyor. Turkcell'de numara taşıma yaparken böyle 3 ay başka bir operatör'e geçemezsin diye bir şart mi koyuyorlar acaba

--------------- Ekleme ---------------

Yardımcı olan yok mu

mhmt91

mhmt91

Üye
Sadece Turkcell'de Değil Hangi Operatörde Olursan Ol. 3 Ay Sonra Geçiş Yapabilirsin.

solgun50

solgun50

Üye
arkadaşlar 3 ay sınırı yeni hatlar için var eski numaralarda ay sınırı yok...

oguzozogul

Üye
eski hatlarda 15 gün sınırı var..

mhmt91

mhmt91

Üye
arkadaşlar 3 ay sınırı yeni hatlar için var eski numaralarda ay sınırı yok...

Benim dediğim yanlış anlaşılmasın. Hattınızı Daha ilk defa taşıttığınızda bir şey yok. Ama şimdi Turkcell'den Vodafone'a Geçiş Yaptınız diyelim. Vodafone'dan Başka bir hatta geçmeniz için 3 ay beklemek zorundasınız.:)

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
ben sorduğumda 1 ay sonra başka operatöre geçebilirsin dediler...

<~STaT!c-X~>

Üye
1 ay sonra mı?

zelen86

Üye
    Konu Sahibi
Her önüne gelen bir şey diyor anlamadım vallaha

rollercoaster

rollercoaster

Üye
hattınızı yeni aldısanız bile 3 ay sonra başka operatöre geçiş yapabilirsiniz.

sinem4159

sinem4159

Üye
10.09.2009 tarihi itibariyle Turkcell&#8217;e ve diğer operatörlere numara taşıma talebi ulaşan müşteriler için yeni numara taşıma yönetmeliğine göre aşağıdaki red kuralları devreye alınmıştır.

Yeni yönetmeliğe göre:

&#8226;Yeni tesis sırasında imzalanan abonelik sözleşmesinden sonra 3 ay (90 gün) geçmemiş ise,
&#8226;Devir sırasında imzalanan abonelik sözleşmesinden sonra 3 ay (90 gün) geçmemiş ise
&#8226;Devam eden hat iptal talebi veya devir talebi bulunuyorsa,

Bu müşterilerin numara taşıma talepleri Turkcell&#8217;e ulaşınca sistem tarafından otomatik olarak reddedilecektir.

arkadaşlar kısacası yeni hat aldığınızda 3 ay beklemek durumundasınız. yani operatörler arasında geçişte belli bir süre beklemeniz gerekmemekte.başka operatöre geçip hemen geri dönebilirsiniz

solgun50

solgun50

Üye
10.09.2009 tarihi itibariyle Turkcell&#8217;e ve diğer operatörlere numara taşıma talebi ulaşan müşteriler için yeni numara taşıma yönetmeliğine göre aşağıdaki red kuralları devreye alınmıştır.

Yeni yönetmeliğe göre:

&#8226;Yeni tesis sırasında imzalanan abonelik sözleşmesinden sonra 3 ay (90 gün) geçmemiş ise,
&#8226;Devir sırasında imzalanan abonelik sözleşmesinden sonra 3 ay (90 gün) geçmemiş ise

Bu müşterilerin numara taşıma talepleri Turkcell&#8217;e ulaşınca sistem tarafından otomatik olarak reddedilecektir.

arkadaşlar kısacası yeni hat aldığınızda 3 ay beklemek durumundasınız. yani operatörler arasında geçişte belli bir süre beklemeniz gerekmemekte.başka operatöre geçip hemen geri dönebilirsiniz

aynen dediğim gibi olmuş yeniler için sorun var diğerlerinde yok...

rollercoaster

rollercoaster

Üye
ben vadofone hattımı alalı 2 hafta oluyor ama bu gece aveaya geçiş gerçekleşecekmiş hattıma mesaj geldi.

tufanazman

Üye
Yaw arkadaşlar ben numaramı türkcell den avea ya taşıdım. Üzerinden 1 Hafta geçtikten sonra tekrar türkcell e taşımak için başvuru yaptım. Başvuru sırasında da durumumu anlattım olup olmayacağını sordum. Sorun olmaz dediler. Başvuru yaptım şimdi taşıma sürecinde beim hattım. önümüzdeki 5 gün içinde tekrar türkcell olacak inşallah.

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye

Yeni yönetmeliğe göre:

mesaj tarihi biraz eski bu hala geçerli mi vodafone dan tekrar Turkcell e geçmek istiyorum

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
numara taşımada sınır yok sadece yeni tesis (sıfır alınan ) hatlarda 3 aylık sınır var

teo__127

Üye
ya arkadaşlar, benim bi arkadasım aveadan turkcele geçti ve 1 ay geçmeden tekrar aveayaya döndü, 90 gün sınır var diyolar ama nasıl oluyor bu? bende turkcelden aveaya geçtim ama pişman oldum, 18 gün kaldım ama turkcele geri döne bilirmiyim tekrar?

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
ya arkadaşlar, benim bi arkadasım aveadan turkcele geçti ve 1 ay geçmeden tekrar aveayaya döndü, 90 gün sınır var diyolar ama nasıl oluyor bu? bende turkcelden aveaya geçtim ama pişman oldum, 18 gün kaldım ama turkcele geri döne bilirmiyim tekrar?

Evet geri dönebilirsin 90 gün sınırı yeni alınmış hatlar için geçerli.

teo__127

Üye
hmm, tşkr ederim, zaten bugün başvuruda bulundum,

--------------- Ekleme ---------------

telefoncu 90 gün sınır var dedi. inşallah tekrar hattım turkcell olur,

su92

Üye
mrblar...size şöyle yardımcı olayım...benim hattım aveaydı vodofana geçtim şimdi tekrar aveaya dönüyorum dün başvurdum daha...bende taşıdıktan sonra vodofona tekrar dönmek için üç ay beklenmesi gerekiyor diye biliyordum...avea müşteri hizmetlerine sordum gerek yok beklenmiyor dedi...ama bazı telefonculr beklenmesi gerekiyor diyor...kısacası 1 hfta taşıyıp öbür hafta tekrr taşıyabiliyorsun...umarım yardımcı olabilmişimdir...

Üst Alt