ya bu saçma durum piyasada en çok kırmızı var ama bir türlü kırmızıya güncellme yok.
kardeş ben güncelleme yok demedim kırmızı cihaz güncellemesi kendim yapdım v50 çıkdıgı günün ertsei
--------------- Ekleme ---------------
telefonu wifi olan bi yerden güncelleyin bence benimkide kırmızı ama ben daa güncellemeyi düşünmüyorum
bellki güncellemeyi görüyodur fakat sitesinden güncellemenin ilanını kaldırmış tür kodu ile kontrol edebilirsin
benimki kırmızı ve güncelledim

sizde bi problem var bence
güncelleme yapmakda sorun yok arkadaşım sorun nokia sitesinde türlere göre yapılan versiyon bilgilendirmesinde adamlar sitelerinde kırmızı ve siyah TÜRKİYE cihazların versiyonunu v31 olarak gösteriyor
Benimkide kırmızı ama ben güncelledim. Kırmızıya siyaha takılmayın, product kodunu değiştirerek istediğiniz gibi güncelleme yapabilirsiniz.
ya ben şunu demek istedim arkadaşım nokia sitesinden ilan ettigi v50 bi kaç gün sonra v31 olarak degiştirmiş demek ki sorun var
@n!wa+*R™;2269009' Alıntı:
Alakası yok hatta v40 da Turkey red yoktu ama V50 de koyulmuş aksine
Latest available software for Nokia 5800 XpressMusic, product code 0559083 (kırmızı TÜRKİYE)
Version:
31.0.101
Compare numbers
If this version is greater than your current software version, update now to get the latest features, applications and improvements. Go to Nokia Software Updater download
Latest available software for Nokia 5800 XpressMusic, product code 0573741 (siyah TÜRKİYE)
Version:
31.0.101
Compare numbers
If this version is greater than your current software version, update now to get the latest features, applications and improvements. Go to Nokia Software Updater download
Latest available software for Nokia 5800 XpressMusic, product code 0559373 (mavi TÜRKİYE)
Version:
50.0.005
Compare numbers
LÜTFEN KONTROL ZAMANI 18:12 TARİH 04/05/2010 bendE kontrol ettim buyrun
neyse bende zaten NSS ile navi koduyla güncelledim teli şimdi güncelleştirmeleri alıyorum bakalım nasıl v50

bide modifiye sistem kurcamda cesaret edemiyorum çok karışık geliyo yüklemesi
tavsiye etmem arkadaşım v40 modifiye kuran arkadaşlar baya derli bu konuda