Broken Sword 2 for ScummVM

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Souldreath

Souldreath

Üye
    Konu Sahibi
Broken Sword 2 for ScummVM
Merhaba arkadaşlar forumda aradım ama bulamadım umarım daha önce verilmemiştir. Verildiyse de affola...

ScummVM nin son sürümü KONUYA EKLENDİ ..

Broken Sword 2

Kendi uploadumdur. Bende olan diğer oyunları da fırsat buldukça upload edeceğim. 5800 da oynuyorum sorun yok.

Beğenirseniz teşekkür etmeyi ihmal etmeyin :evet:

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: Perfect!, kingofthekings, speedypipi ve 14 diğerleri

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
Teşekkürler .. Lİnkleri sık sık kontrol ederseniz iyi olur :oke:

Souldreath

Souldreath

Üye
    Konu Sahibi
Tamam ederim kardeşim... şu an The 7th Guest upload ediyorum :D bunların çalışmasına o kadar sevindim ki ama şarj dayanmıyor :D iyi oyunlarr

n_yavuz

n_yavuz

Üye
bu oyunu nasıl çalıştıracaz ben çalıştıramadım hafıza kartına attım açılıyor ama dosya yolunu nasıl yapacaz

Souldreath

Souldreath

Üye
    Konu Sahibi
bu oyunu nasıl çalıştıracaz ben çalıştıramadım hafıza kartına attım açılıyor ama dosya yolunu nasıl yapacaz

Şimdi ilk önce ScummVM nin son versiyonunu telefonumuza kuruyoruz. Daha sonra hafıza kartında herhangi bir klasöre ( Bende E:/ScummVM Games/Broken Sword 2 şeklinde) oyunumuzun klasörünü atıyoruz.

Sonra ScummVM programını çalıştırıyoruz eğer ekran telefonumuzda istediğimiz şekilde gözükmüyorsa ctrl+2 tuşuyla ekran yönlendirmesini değiştiriyoruz. aşağıdaki seçeneklerden add game e tıklıyoruz sonra oyunun kurulu olduğu klasörü bulup içerisine girmeden choose diyoruz o kadar oyun listeye eklenecektir. :oke:

Kingmortall

Kingmortall

Üye
teşekkürler üstad

[DeathstorM]

[DeathstorM]

Üye
Teşekkürler...Oyun Hakkında Biraz Açıklama Yapar Mısın Kardeşim

futbol123

futbol123

Üye
teşekkürler..

Souldreath

Souldreath

Üye
    Konu Sahibi
Önemli değil arkadaşlar. Oyun bilgisayardaki Broken Sword 2: The Smoking Mirror oyununun aynısı sadece kurulu hali birtek sanırsam ses dosyaları ve bazı görüntüler daha az yer kaplasın diye formatı değiştirilmiş. Oyun etrafdaki obje vb. şeylere tıklayarak bilmeceleri çözüp ilerlemeye dayanıyor. Dediğim gibi PC versiyonun aynısı takıldığınız yerde oyunun tam çözümünü (tavsiye etmem heyecanı kaçırıyor) her yerde bulabilirsiniz.

bj_kmurat

Üye
dostum ctrl2 diye bi tuş yok. ekranı yan çevirince ters dönüyor emulatör. bide tuşları kullanamıyorum bi yardım etsen

mekanik

Üye
eline sağlık kardeşim süper paylaşım...

Souldreath

Souldreath

Üye
    Konu Sahibi
Önemli değil arkadaşlar.

dostum ctrl2 diye bi tuş yok. ekranı yan çevirince ters dönüyor emulatör. bide tuşları kullanamıyorum bi yardım etsen

Şimdi klavye de ctrl tuşuna basınca sağ üst köşede ctrl yazısı çıkıyor bu şu an ctrl ye basıyorsunuz demek klavyenin num kısmından 2 tuşuna ctrl yazısı mevcutken basarsanız. ekranın yönünü değiştirebiliyorsunuz. yine ctrl tuşuna basarak ctrl yazısını kaldırabiliyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt