5800 güncelleme sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kralxs

kralxs

Üye
    Konu Sahibi
5800 güncelleme sorunu
selamınaleykum 5800 v50 ıcın guncellemek ıstedım buldu ama guncelelme sırasında telefon kapanıp acılıyor o zamanda hata verıp baglı degıl telefon dıyor beklıyorum bı sure acılıyor yıne ama hep aynı oluyor ne yapmalşıyım

--------------- Ekleme ---------------

yokmu bır yardımcı olabılecek kımse cıldıracam yaf))): bu kadar zormu

celibar

celibar

Üye
eğer sorunu usb bağlantısı ile güncellerken yaşıyorsan farklı bilgisayarda dene.buna benzer sorunlar yaşayanlar farklı pc'lerde deneyince düzeldiğini söylüyor.

kralxs

kralxs

Üye
    Konu Sahibi
onceden guncellememde sorun olmadı ama yıne aynı pc ıdı )):

orhaan48

orhaan48

Üye
selamınaleykum 5800 v50 ıcın guncellemek ıstedım buldu ama guncelelme sırasında telefon kapanıp acılıyor o zamanda hata verıp baglı degıl telefon dıyor beklıyorum bı sure acılıyor yıne ama hep aynı oluyor ne yapmalşıyım

yokmu bır yardımcı olabılecek kımse cıldıracam yaf))): bu kadar zormu

arkadaşım eğer şuan kullandığın yani v40 sürümünde her hangi yazılımsal hatan yoksa telefonundan güncelleme yapmanı tavsiye ederim hem daha kolay hem daha az zamanda.yıldız kare 4sıfır kare seçenekler yeni güncelleme kontrol ordan devamlı ilerle işlem 5 dakika sürer bu süre içersinde telefonda herhangi bir işlem yapma ve işlem bittiği zaman hafıza kartını cihazda biçimlendirip birde hard format tamam iş bu kadar

kralxs

kralxs

Üye
    Konu Sahibi
yok kardes ben hala v31 deyım makına yenı zaten ne yaptımsa ne phonık ıle neden nokıa updater ıle olmuyor ama bırkac gun once aynı yazılımı yıne yuklemıstımsorun cıkarmamıstı ama sımdı yuklenmıyor ugrasıyorum sabahtır forumdan bı cevap beklıyorum bı yardım beklıyorum ben arastırıyorum ama yok):

abakazan

Üye
arkadaşlar 5800 v40 yazılım vardı software updater ile v50 yi yüklerken telefon kapandı birdaha da açılmadı. açma kapama tuşuna basınca titriyor ama açılmıyordu. teknik servise gönderdim bugün geldi akşam eski ayarların bazılarını tekrar yüklemek istedim daha önceden yaptığım yedekleri tele geri attım ama atmaz olaydım menü tekrar eskiye döndü. yeni yazılımdan eser kalmadı. tekrar v50 yüklemek istedim *#0000# güncellemeleri kontrol et dedim buseferde mevcut yazılım v50 gösterdi doğal olarak da yeni yazılımda bulamadı çıldıracam valla bir yardımcı olacak birilerini arıyorum. tekrar software den yazılımı atacam bu sefer tekrar servise gönderecem bu riski de alamıyorum. bilgisayardan yazılım atmayı doğru dürüst bir anlatanı da bulamadım. kısacası bana acil yardım lazım....

şimdi bilgisayardan yazılım atmayı da denedim o da mevcut yazılım zaten yeni diye v50 yi tekrar yüklemedi

maktama

maktama

Üye
Telefonun firmware'i bir kere v50 ye yükselttirmişsiniz, sizin yedekleri geri yüklemenizle firmware versiyonu eskisine dönmez, sadece ayarlarınız ve o ayarlara tâbi olan görünümler temalar geri gelir. Yani tekrar yazılım atmakla uğraşmanıza gerek yok. Telefona HardFormat atmanız yeterli sıfır bir v50 durumuna getirmeniz için. (Tel içideki bilgiler hardFormatta silinir, yedeklemişsiniz zaten ama hatırlatayım ben)

abakazan

Üye
hallettim sağolasın

turgay5194

Üye
arkadaşlar 5800 v40 yazılım vardı software updater ile v50 yi yüklerken telefon kapandı birdaha da açılmadı. açma kapama tuşuna basınca titriyor ama açılmıyordu. teknik servise gönderdim bugün geldi akşam eski ayarların bazılarını tekrar yüklemek istedim daha önceden yaptığım yedekleri tele geri attım ama atmaz olaydım menü tekrar eskiye döndü. yeni yazılımdan eser kalmadı. tekrar v50 yüklemek istedim *#0000# güncellemeleri kontrol et dedim buseferde mevcut yazılım v50 gösterdi doğal olarak da yeni yazılımda bulamadı çıldıracam valla bir yardımcı olacak birilerini arıyorum. tekrar software den yazılımı atacam bu sefer tekrar servise gönderecem bu riski de alamıyorum. bilgisayardan yazılım atmayı doğru dürüst bir anlatanı da bulamadım. kısacası bana acil yardım lazım....

şimdi bilgisayardan yazılım atmayı da denedim o da mevcut yazılım zaten yeni diye v50 yi tekrar yüklemedi
arkdasşım aynı sorun bende de oldu tel guncelle me yaparkaen v50 guncellemesı senın dedıgın tel tıtrıyor açılmıyodu garantıye gonderdım yapmadıler kullanıcı hatası diye

abakazan

Üye
servise gönderdim garantiden yaptılar gönderdiler şimdi gayet normal bir şekilde çalışıyor.. alllah nazardan saklasın

kardelen_cafe

Üye
arkadaşlar güncellme yapmak istiyorum güncellemeleri kontrol et diyorum internet bağlantısı istiyor kabul ediyorum 8-10 saniye kadar bekliyor sonra hata veriyor ne yapabilirim şimdiden teşekkür edrerim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...