5800 V50 Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

alger

Üye
    Konu Sahibi
5800 V50 Sorunu
Merhaba arkadaşalr biliyosunuz 5800 için v50 güncelleme çıktı bende iş yerinin netinden cep telefonu ile girip telefondan *#0000# yapıp güncellemeri yükle dedim 11 mb bir şey yükledi sonra telefonun alt yarısı gitti çizgi çizgi oldu bunu nasıl halleerim yardım ederseniz sevinirim

serhat_002

serhat_002

Üye
çözümü bilmiyorum ama bende cepten yükledim versiyosu kalbosuz ağ ile hiçbir sorun olmadı.... sende neden sorun olmuş bilmiyorum

alger

Üye
    Konu Sahibi
ya anlamadımki birde yeşil ve kırmızı ışık formatını attım sim karttaki tel no larıda gitti iyice çamura yattı telefon ya buna bi çözüm yokmu arkadaşlar

orhaan48

orhaan48

Üye
arkadaş ben cihaz dan wifi ile yaptım her şey gayet mükemmel sadece formatlamayı unutmuşum cihaz 2 kere resetleme yapınca önce hafıza kartını biçimlendirdim çünkü sildiğimizi zannettiğimiz bir çok eski pro burda hala bulunmaktadır sonrada tele hard format attım birde o çok istediğim kore batarya buldum cihaz şu anda ii

SmtFooBadFly

Üye
aynı sorun benim telefonumda da olmuştu telefonun ekranı rengarenk olmuştu. yüklerken ve ondan sonrada usb cihazını taktığımda da cihaz tanımıyor.

CONNECTED7

CONNECTED7

Üye
orhaan48 kardeş kore bataryayı nereden buldun ya bıktım şarjından telin bende alsam

clawiss

clawiss

Üye
güncellemediysen hiç güncelleme drim bn v40 kdar güzl deill

orhaan48

orhaan48

Üye
orhaan48 kardeş kore bataryayı nereden buldun ya bıktım şarjından telin bende alsam
inan çok aradım orjinal batarya bulmak gerçekten zor ben marmariste oturuyorum burdaki bi telefon bayinden buldum batarya otjinalliğini hem hologram hemde nosundan nokıa sitesinde kontrol ettim orjinal çıktı umarım sende bulabilirsin

serkan616161616

Üye
Valla bende kablosuz internetten yükledim her hangi bir sorun çıkmadı. Bence sen en iyisi en yakın KVK veya Genpa'ya git orda format attır makineye umarım düzelir...

ysrkvs

ysrkvs

Üye
inan çok aradım orjinal batarya bulmak gerçekten zor ben marmariste oturuyorum burdaki bi telefon bayinden buldum batarya otjinalliğini hem hologram hemde nosundan nokıa sitesinde kontrol ettim orjinal çıktı umarım sende bulabilirsin

peki o bataryayla kaç gün gidiyor kardeş şarjın. ya da söyle söyleyim nokianın kendi orjinal içinde çıkan bataryasıyla kaç gidiyordu şimdi bu bataryayla kaç gün?

durmusertugrul

Üye
bende internetten yükledim bi sorun yok

turkeytifosi

Üye
Arkadaşlar benim şöyle bi sorunum var v50 yaptıktan sonra gönderdiğim mesajlar ayrık ayrık oluyo mesela şöyle ,
hayat im - c ikt im - ka c - gideceklermi s - onlar i örnek olarak bunları verebilirim şimdi tel türkçe dilinde t9 kullanılarak yazılan bir mesaj ve ayrıca karakter desteği indirgenmişte bunu neden yapar mesela hayatım yazıyoruz o karşı tarafa hayat im olarak çıkıyor yanı tel turkceyi desteklemiyor çözüm bulan varsa bizimle paylaşırmı acaba teşekkürler arkadaşlar bol bol paylaşımlar....

furkanbayraktar

Üye
benım kı 2 gun gıdıyordu
sımdı yenı verdıler bı gun gıtmıyot bazı sorunlarda cabası cıktı ekran donuyor sensor bozuldu . bende verdım degısım talep ettım

OğuzcanAbi

Üye
bendede mükemel oldu

kartal158

kartal158

Üye
bn v51 güncelledim problem yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt