5800 v50 guncellemesi yapanlar.. Yeni versiyon nasil sizce? Yorum bekliyorum...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şehriyar

Şehriyar

Üye
    Konu Sahibi

--------

tüm yorumlar için teşekkür ederim arkadaşlar güncellemeyi yaptım artık yoruma gerek yok. v31 den güncellediğim için bi hızlanma farkettim sensor idare eder çok şükür telefonumun daha önceden bi hatası olmadığı için neler düzeltilmiş bilmiyorum.

-------------
bazi sorunlar kesfettim telefonda donmalar oluyor.arkadaslarimin dedigi gbi muzik calarda bul secenegi yok.ve sarki bilgilerine grdgmde muzik calardan atiodu...ama hard formatla duzeldi.

• Beğen
Tepkiler: yyoruge

ByOrkO

ByOrkO

Üye
slm arkdaşm.2 gün önce wlan üzerinden güncelledim.ve şuan harika çalışıyor ilk versiyon bnde acayip donuyordu.şimdi uçak gibi hızlı:D
yeni versiyonda ev ekrannına yeni özellikler eklenmiş
menü hızı ve menü kaydırması iyileştirilmiş(müzik çalarda falan şarkı menüsünde falanda baya güzel olmuş rahatça parmakla kontrol ediliyor)
kamerada pek fark göremedm ama baya iyi durumda
sistem rahatlaştırılmış.

kısa ve öz arkadaşm yeni versin süper olmuş bence denemekten zarar çıkmaz...

Mert_Gül

Mert_Gül

Üye
İlk Defa Telefonumdan Zevk Aldım.
Harika.

YuZaRSiFTaN

YuZaRSiFTaN

Üye
evet gercekten mükemmel olmus ama yetersiz olmus daha bir cok eksikleri var onlarda düzelir inş

Şehriyar

Şehriyar

Üye
    Konu Sahibi
tesekkur ederim arkadaslar. Yalniz bi sorum daha olcak kolayca hacklenebiliniyormu bu surum?

muratyusuf43

Üye
Kullanan arkadaşlar memnunmuş ama bende daha önce 40. sürüm vardı 50. sürüme yükselince telefonda donma olmaya, yavaşlamaya başladı. Sensör telefonun hareketlerini çok geç algılıyor. Bence eski hali daha iyiydi.

guero

guero

Üye
Ben de Bu V50 Güncellemesinden memnunum şuan ittibariyle V40 dan çok çok iyy özellikle müzik çalar ve kinetic scrolling özelliği hızlı ve stabil olmakla birlikte parmağınızda ekranda oynattığınızda fiziksel olarak aşağı yukarı kaymalar gerçeğe çok yatkın ve senkronu güzel yakalamışlar tabiki eksiklikler var yok deil ama bu güncelleme yapacaklara tavsiyemdir.

Şehriyar

Şehriyar

Üye
    Konu Sahibi
hepinize tesekkur ederim arkadaslar sagolun

cbas

Üye
v50 de kimsenin dile getirmediği gps uyduyu önceki versiyona göre çok hızlı bulyo 1dk dan daha kısa sürede bulyo evin içindede buluyo bence buda çok önemli bi iyileşme

sensörlerde yavaslama var önceki versiyonda çok daha hızlıydı

skol72

skol72

Üye
valla sensörlerde yavaşlama değil resmen durma var yatay vaziyette bekle babam bekle ekran dönmüyor + QWERTY klavye ye geçtiğimde istediğim tuşu algılamıyor hep farklı tuşlar işlem görüyor.hard,soft format hepsini denedim birtek hafıza kartına format atmadım.radyo donmasıda devam ediyor yani düzelmeler beklerken düzgün çalışan uygulamalardanda oldum v50'den sonra.

umt_06_66

Üye
tesekkürler

yasin054

yasin054

Üye
Arkadaşlar bende bütün yorumları inceledim ve bugün yükseltmeye karar verdim vriles den denedim hafıza yetersiz dedi .Bende önce yedekledim sonra format attım.Daha sonra versiyon yükselttim.Gelelim ne gibi yenilik var herkesin dediği gibi
1-menü kaydırma
2-gps çok çabuk bulma hareket halinde iken bile
( daha önce hareket halinde 1 saatde bile bulamıyordu benim 5800)
3-biraz hızlanma var tabii
4-kamera biraz daha iyi
ben pek radyo ve müzik dinlemediğim için
benden bu kadar ama ben ne diyeyim N97 ana ekran görüntüsü olur diye çok beklemiştim.
Ama her şartda beğendim

mailinator1

Üye
Bence de daha iyi olmuş ama sensör dedikleri gibi yavaşlamış.Yine de çok daha iyi.

Şehriyar

Şehriyar

Üye
    Konu Sahibi
valla sensörlerde yavaşlama değil resmen durma var yatay vaziyette bekle babam bekle ekran dönmüyor + QWERTY klavye ye geçtiğimde istediğim tuşu algılamıyor hep farklı tuşlar işlem görüyor.hard,soft format hepsini denedim birtek hafıza kartına format atmadım.radyo donmasıda devam ediyor yani düzelmeler beklerken düzgün çalışan uygulamalardanda oldum v50'den sonra.

ekran kalibrasyonunda bişey olabilir mi acaba?

werarce

werarce

Üye
sensör bendede yavaşladı diğer özellikleri iyi gibi ama öyle çokta bi fark yok

Şehriyar

Şehriyar

Üye
    Konu Sahibi
rotate me gibi bir programla hızlanması mümkün mü peki sensörün?

IntelLEGEND Boy

Üye
Arkadaşlar yarın yükletmeyi düşünüyorum da nerede güncellerler bunu?

yorgunazrail

Üye
herşey iyide sensör sorun oldu.bende yavaşlamadı resmen calışmıyor.

Kaan.13

Kaan.13

Üye
arkadaşlar peki v40 ın özellikleri duruyormu? Ev ekranı vs. gibi?

--------------- Ekleme ---------------

ha bu arada hackin ne demek olduğunu bilen varsa lütfen söylesin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt