movie maker nasıl kullanılır?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ahmetsaid

ahmetsaid

Üye
    Konu Sahibi
movie maker nasıl kullanılır?
arkadaşlar yaklaşık 1 aydır movie maker kullanmaya çalışıyorum.ilk başta kendim çözmek istedim fakat elde var 0. internette de araştırdım biraz fakat verilen bilgilerin çoğu gereksiz.adam akıllı yok.acaba sizin bildiğiniz siteler var mı? veya bana yardım edebilir misiniz? yani kısacası movie makerı nasıl öğrenebilirim?

celibar

celibar

Üye
takıldığınız yerleri söylerseniz size daha iyi yardımcı olabiliriz.eğer sadece fotoğraflarla slayt yapıyorsanız size yine microsoft'un programı olan photostory'i kullanabilirsiniz.kullanması daha basittir.

ahmetsaid

ahmetsaid

Üye
    Konu Sahibi
takıldığınız yerleri söylerseniz size daha iyi yardımcı olabiliriz.eğer sadece fotoğraflarla slayt yapıyorsanız size yine microsoft'un programı olan photostory'i kullanabilirsiniz.kullanması daha basittir.
henüz takıldığım bi yer yok çünkü hiç bilmiyorum :D ben programı öğrenmek istiyorum nasıl öğrenebilirim ?

celibar

celibar

Üye
aşağıdaki dosyada basit bi anlatım yaptım.anlamadığın yer olursa sor ona göre yardımcı olurum.

ahmetsaid

ahmetsaid

Üye
    Konu Sahibi
aşağıdaki dosyada basit bi anlatım yaptım.anlamadığın yer olursa sor ona göre yardımcı olurum.
teşekkür ederim saol :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt