5800,5530 ve N97 Fun Club!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Sw33TyBoOY

Sw33TyBoOY

Üye
s.a Arkadaşlar benim şöyle bir sorunum war V30 iken telefonum v40 a yükseltmiştim NSS ile Navi Kodunu değiştirerek sonra da Nokia Updater ile de yeni versiyonu yüklemiştim tabi o zamanlar Vista Home Basic kullanıyordum şimdi aynı işlemi v50 için yapmak istediğim de ise NSS telefonu bulamıyor Windows 7 kullanıorum şimdi sebeb win7 olduğu için mi ? yapamamaktayım ? :hmmm

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hayır..nss yi çalıştırınca nokia pc suite i kapatmalısın..

Agakaracatamer

Üye
Nadır bey .telefonumu v 50 su an. . Sorunum yukledıgım hıç bır uygulamayı acmıyor . Sadece ovıstore . Dan ındırdıklerım acılıyor. Dosya desteklenmıyor dıyor. Yardımcıl olursanız sevınırım

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hafıza kartını biçimlendirmen gerekiyor..

Agakaracatamer

Üye
Tesekkurler

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
birşey değil..

bybilal

bybilal

Üye
arkadaşlar v50 de mesaj yazarken tuşlar takılı kalıyor kendi kendine basıyor, bazende kendi kendine ani titremeler oluyor sizce temadan kaynaklanan bişeymi yoksa sürümle alakalımı.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
güncelledikten sonra telefona hard format atmalısın..

headhunterrr

Üye
arkadaşlar v50 de mesaj yazarken tuşlar takılı kalıyor kendi kendine basıyor, bazende kendi kendine ani titremeler oluyor sizce temadan kaynaklanan bişeymi yoksa sürümle alakalımı.

yazma dilini ingilizce yap kardeşim

cbas

Üye
nadir abi ben v50 yükleyemedim hala pc suıt le aratyorumyeni yazılım var diyor yükle diyorum 145,5 mb indirmeye baslıyo 149 mb olunca durmuyo indirmeye devam edyo 200, 300,400 mb diye devam edyo taki internet bağlantısını kesene kadar 2 defa denedin aynı

yardımlarınızı bekliyorum

teşekkürler...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
canım başka bir pc de dene..

americanboy

americanboy

Üye
nadir bey ben v50.0.005 i sorusnsuz nsu den yükledim amahalen bariz hatalar var sensörler v40 a göre biraz yavaş müzik playerda bul seçeneği yok acaba yeni bir firmware çıkacakmı böle bişey varmı v60 gibi filan birde v50 de wlan performansı berbat v40 a göre çok daha kötü erişim noktalarını daha az buluyor v40 a göre

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
telefona hard format atmazsan o sorunlar olur..

Nephew"

Nephew"

Üye
nadir Bey Nokia nin sitesinden Nsu en güncelini indirdim , Daha sonra Telefonu pc suıteden taktım kabloyla guncellemelere bakıyorum , Yeni güncelleme yok dıyor _? napmalıym ben İngilizceyede razıyım kullanabılırım ama gunceeleme gormuor *#0000# yaptm ordan baktım guncelleme var Ne onerırırsn onerılerıne guvenıyorum ..:hmmm

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
canım ilk sayfada 9.cu mesajda nemesis adlı programın nasıl kullanıldığını anlattım..onunla navi kodunu kaydet güncellersin..

americanboy

americanboy

Üye
hard format zaten attım yazılımdaki hatalar bunlar özellikle wlan performansı kötü bu yazılımda

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
orasına birşey diyemem..

umt_06_66

Üye
tesekkürler

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
birşey değil..

vodbull

vodbull

Üye
Nadir abi ya ben v50 yüklemeye çalışıyorum şuan yeni versyonu gördü software updater 149mb lık dosyayıda indirdi fakat cihaza yüklemeye başlayınca bağlantı kopuyo ve cihaz kurtarma diye bi ekran geliyo 3 kere denedim aynısı oldu bi fikriniz varmı bununla ilgili ?