Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Müziklere Resim Ekleme ( Yardım )
Sponsorlu Bağlantılar
Rejepo
Üye
Konu Sahibi
Müziklere Resim Ekleme ( Yardım )
Ya Arkadaşlar Bu İpodda Resimdeki Görüntüyü Birtürlü Yapamıyorum Yani Mp3lere Windows Media Playerdan Resim Ekliyorum ama İphonede Birtürlü Göremiyorum Sorun Nereden Kaynaklanıyor Acaba Bir Yardımcı Olurmusunuz...
Ya Arkadaşlar Bu İpodda Resimdeki Görüntüyü Birtürlü Yapamıyorum Yani Mp3lere Windows Media Playerdan Resim Ekliyorum ama İphonede Birtürlü Göremiyorum Sorun Nereden Kaynaklanıyor Acaba Bir Yardımcı Olurmusunuz...
Albüm indirdiğinde içinden bir resim var bu dosyanın uzantısı nedir diye hiç bakmadım ama bunu itunes otomatikmen atıyor.Bazı int indirdiğim albümlerin içinde bu resimlerden çıkıp senin resimde gösterdiğin gibi gösteriyor ama bunun için hiç özel bir çaba harcamadım bence albüm şeklinde atarken bu resmide otomatikmen gönderecek ve albümlerde bu resmi gösterecektir.
Mooqle
Üye
MP3 Tag Adlı Programı İndir Bende 1 Senedir Kullanıyorum Çok İyi Bi Program Hem Albüm Kapağı Koyabiliyorsun Hemde Müzikle İlgili Bilgileri Düzenleyebiliyorsun...
MP3 Tag Adlı Programı İndir Bende 1 Senedir Kullanıyorum Çok İyi Bi Program Hem Albüm Kapağı Koyabiliyorsun Hemde Müzikle İlgili Bilgileri Düzenleyebiliyorsun...
Birçok Program Kullandım Albüm Kapağı Yaptım Ama yok Yine Olmuyor Acaba İtunesten Atmıyorum Mp3leri ImTOO iPod Computer Transfer ile Atıyorum Bundan Kaynaklanıyor Olabilirmi
Dawn
Emekli Yönetici
itunes 9 a göre anlatıyorum itunesi ac playlists den resim koymak istedigin parcanın uzerine gel sağ tıkla Get İnfo de ustten en sonda artwork de sonra Add... de acılan pencerede koymak istedigin resimi bul sonra Next next de resim kaydolacak albumlerinde dedigin şekilde gözukecek
itunes 9 a göre anlatıyorum itunesi ac playlists den resim koymak istedigin parcanın uzerine gel sağ tıkla Get İnfo de ustten en sonda artwork de sonra Add... de acılan pencerede koymak istedigin resimi bul sonra Next next de resim kaydolacak albumlerinde dedigin şekilde gözukecek
Çok Teşekkürler Peki Bir Soru Daha Şimdi Ben Mp3leri İtunesten Atmamıştım Ve Çoğu Mp3te Bilgisayarımda Yok Şimdi İtunesi Açtığımda Ve Bu dediklerini Yaptığımda Mp3ler Telefondan silinmesin Bu Yüzden İtunesi Kullanmak Pek İstemiyorum Çünkü Programlar mp3ler videolar Silinip Duruyor