Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
MP3 Reklam Sil
Sponsorlu Bağlantılar
Ue-Gazi
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
Rica ederim...
cicci27
Üye
İşime Yararsa Teşekkür edicem !Ama Yinede Sağol Emeğine Sağlık !
Ue-Gazi
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
Rica ederim...
Aziz™
Üye
işime yararsamı
valla en çok kullandığım programlar arasında yerini aldı.tekrar teşekkürler Ulaş'cım sağol
izmirligenc
Üye
ellerine saglik
aimp muzik calar kullanan varsa onlada siliniyor
Ue-Gazi
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
Rica ederim...
fred0m
Üye
teşekkür ederim harika bir program sorunsuz çalışıyor
Ue-Gazi
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
Rica ederim...
ribatz
Üye
Bunu aimplayer'danda etiket editörüyle cok rahat yapabiliyorsunuz Hemde 100-200 müzik aynı anda yapılabiliyor ve istediğiniz sanatçının ismini kendi tarzınıza görede isimlendirebiliyorsunz
Bunu aimplayer'danda etiket editörüyle cok rahat yapabiliyorsunuz Hemde 100-200 müzik aynı anda yapılabiliyor ve istediğiniz sanatçının ismini kendi tarzınıza görede isimlendirebiliyorsunz
Önce insan gibi teşekkür etmesini öğren... Öğren ki yorum yapmaya üyüzün olsun... Bu işlemi yapmak için illa AIMP denen programı bilgisayarıma kurmam gerekiyor ? Ben kurmak istemiyorum. AIMP denen programı kullanmıyorsan ve bu işlemi yapmak için program kurmak istemiyorsan ozaman bunu kullanacaksın... Kurmana gerek yok tıkla çalıştır istediğin kadar müziğin bilgilerini bir tık ile sil. Anladın mı ?
by_FeAr
Üye
usta paylaşım için teşekkürler bi ara pc de vardı ama silmiştim şimdi yine lazım oldu çok teşekkürler güzel program tavsiye ederim..
Ue-Gazi
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
Rica ederim...
lipitor
Üye
çok işime yaradı tşk ederimm
Ue-Gazi
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
Rica ederim...
zx6r
Üye
10 numarasın lazım olabilir sağol
Ue-Gazi
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
Rica ederim...
tapdk
Üye
saol
Ue-Gazi
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
Rica ederim...
MeLih_061
Üye
Çok İyi Oldu Bu Program...Telefonda Müzik Çalarda Dinlerken Değişik Yazılar Çıkıyodu.Şarkı ismi felan yoktu..ŞarkıyLa Alakası Bile Yoktu..Ama Şimdi Çok İyi Oldu...TeşekkürLer..