>>>xp işletim sisteminiz tamamen vista ultımate ((en son yeni)) olsun !!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

NASIL?

• Kullanılan toplam oy
    49
  • Anket kapatılmış .
PRHACKX

PRHACKX

Üye
    Konu Sahibi
>>>xp işletim sisteminiz tamamen vista ultımate ((en son yeni)) olsun !!!!!
XP sisteminiz Vista gibi olsun ;)

• Beğen
Tepkiler: istersensor, Maxis_, sansar_28 ve 8 diğerleri

cinzano

Üye
süpersinde başka bir şey gerikiyor mu kurmak için ben kurmuştum bunu 8 ve 6.5 sürümünü bu çok iyi yapılmış artık vistaya para vermeye gerek yok al kur hemde işletim sistemi olarak ta xp kulan süper hem hızlı hem süper görüntü var daha ne olsun emeğe saygı

riddick34

riddick34

Üye
vistadan tiskindiğim için şahsen temasını bile istemiyorum görmek :)

yakoyar

Üye
teşekürler

Lord_oF_Dark

Lord_oF_Dark

Üye
linkte sorun var açılmıyor dostum

.BlueTR

.BlueTR

Üye
sakın indirmeyin ben indirdim pc göçtü iyi ki acronis varmış hemen pc yi geri aldım.

M3L!H

M3L!H

Üye
Bu tür Transformation Pack'ler Ram'de hafıza kaplar. Yavaşlamasına sebep olur!!

futbol123

futbol123

Üye
tşk.. saolasın

DraCuLa2222selo

DraCuLa2222selo

Üye
link ölü ne yazıkki ama link çalışıyor bile olsa sanırım yukarıdaki yorumları okumamış bu programı paylaşan arkadaş milletin pc çöküyormuş çökse bile sorun değil norton ghost 15 le yedek aldım :D

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
İndirme adresi yenilendi...

berkexg

Üye
bu tema sonra ekle ve kaldırdan kaldırılır mı
:)

karizmaking

Üye
abuk subuk yorumlar yapmayın bilader .adam emek vermiş sağolsun .10 numara işte .sistemin kötüyse kullanma o zaman

eyup007

eyup007

Üye
abuk subuk yorumlar yapmayın bilader .adam emek vermiş sağolsun .10 numara işte .sistemin kötüyse kullanma o zaman
sistemle alakalı değil 10 gb ramın olsa bile tema yine bi kısmını kullanıcak fazla veya az.. şahsen konu0 nbaşlığıda saptırıcı ıolmuş 25 mb lık dosya ile işleim sistemi değişmez..Sadece bir tema ama 10 numara tema

emeğine sağlık teşekkürler

sansar_28

Üye
cok güzel paylaşım

Brkcn5800

Brkcn5800

Üye
Teşekkürlerr bu işime yarıycakk artık vista xp kullanmıyorum :D

ahmetyavuz

ahmetyavuz

Üye
Sİze tavsiyem bunlarla pek verim alamazsınız.. CPU kullanımı artar.. Sistem Error Verir.. Burada Zaten gidip öyle orjinal İşletim Sİstemi Alıp Kullananda Yoktur. Hepsi İnternetten İndirdiği Sistemi yüklüyor.. İndirin legal olmayabilir büyük ihtimallede olmaz.. :) internette loaderler mevcut.. Normal Vista Kurun Daha Mantıklı... :)

buronto

buronto

Üye
hata raporu veriyo:(

okankoc

okankoc

Üye
yeni adres nedir kardes:D

PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye
konuya saygisizlik yapmak istemem ama kullanacaklar icin bu bilgi sart transformation pack lerde virus sorunu var ha bu program transformation packmi bilmiyorum indirip bakmadim

Üst Alt