işletim sistemi ( yardım )

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aporep

aporep

Üye
    Konu Sahibi
işletim sistemi ( yardım )
mrblar arkadaşlar yeni bir telefon almaya karar verdim ama beim için önemli olan ik şey var tlf da 1. kamera 2. işletim sistemi . bu özelliklere göre güzel bir telefon arıyorum acaba isteğim programı yükleyebileceğim ve kamerası düzgün olan telefonları söyleyebilirmisiniz?

werarce

werarce

Üye
5800 bence tabi

ecel54

ecel54

Üye
5800 dedigi gibi ve bu sitedekilerde 5800 telefonu olan cok bi sorun olursa hemen cozersin.

ahenk

ahenk

Üye
maddi durumu belirtsen daha iyi olur ona göre tavsiye edilir

aporep

aporep

Üye
    Konu Sahibi
en fazla 650-700 tl durum olarak

aryscat

aryscat

Üye
N95 al. 5800 kamera yönünden tatmin edici değil.

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
Şuan telefon almak için iyi bir zaman degil çünkü yeni telefonlar yavaş yaşal piyasaya sürülüyor.
Ama illa alcam diyosan.
dokunmatik için 5800 derim
bar tipi istiyorsanda E72 yada N86 tavsiye ederim...
Nokiacı degilim ama symbian işletim sistemi sayesende istedigin uygulamyı çok rahat yükleyebilirsin.

aporep

aporep

Üye
    Konu Sahibi
Şuan telefon almak için iyi bir zaman degil çünkü yeni telefonlar yavaş yaşal piyasaya sürülüyor.
Ama illa alcam diyosan.
Nokiacı degilim ama symbian işletim sistemi sayesende istedigin uygulamyı çok rahat yükleyebilirsin.

yok illa nokia olmasına gerek yok benim için önemli olan işletim sistemi ve kamerası

EsEsLi26es

EsEsLi26es

Üye
Ama illa alcam diyosan.

çok doğru bir yaklaşım beklemeni tavsiye ederim yeni telefonlar çıkıyor ve şu anki modellerin illaki fiyatları düşecek çok uzun zaman geçmeden...

5800 alınabilr ama kamera dersen n95 de olabilir...

aporep

aporep

Üye
    Konu Sahibi
başka tavsiye yokmu yaw?:S

aporep

aporep

Üye
    Konu Sahibi
cvp ypkmu arkadaşlar başka

Şehriyar

Şehriyar

Üye
n82 al derim gps wi fi kamera (5 megapixel+xenon flaş) işletim sistemi s60 v3 falan iyi telefon 10 ay kullandım ama şuan 5800 kullanıyorum aynı özellikler var ama 3.2 kamera var flaş da yetersiz...

aporep

aporep

Üye
    Konu Sahibi
n82 al derim gps wi fi kamera (5 megapixel+xenon flaş) işletim sistemi s60 v3 falan iyi telefon 10 ay kullandım ama şuan 5800 kullanıyorum aynı özellikler var ama 3.2 kamera var flaş da yetersiz...

tşk ederim

Şehriyar

Şehriyar

Üye
önemli değil ne demek :bigstar:

aporep

aporep

Üye
    Konu Sahibi
tşk ederim sağolun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt