genoa ya oyun yükleyemiyorummmmm

Sponsorlu Bağlantılar

XgenoaX

XgenoaX

Üye
    Konu Sahibi
genoa ya oyun yükleyemiyorummmmm
genoa ya 470 kb tan büyük oyun yükleyemiyorum:bilmm.Hafıza kartı taktım yine olmadı.Siteden bir sürü oyun indirdim pc ye sadece 1,2 oyunu yükleyebiliyom.Yardım pls!!!!!!!:ağlarım:

BLACKEAGLE5

Üye
evet aynı soruna bende cevapa arıyorum yardım lütfen...

ghothosh28

Üye
ben oyun yukledim ama java hatası verdi uygun oyun arıyorum yardım edecek varmı

gardof

Üye
ben oyun yukledim ama java hatası verdi uygun oyun arıyorum yardım edecek varmı

arkadaşlar cep telefonuzdan sefan.ru adresine girerek telefonuza uygun boyutlu oyunları seçerek yükleyebilirsiniz

Not :Turkcell de gunde 8 kontorluk internet kullanımından sonra gün boyu 15mb internet paketi hediye !

ececuuu

ececuuu

Üye
arkadaşım bu konuda bir sürü oyun verildi ama linklerin hepsi kırık :( bu konuya bi türlü açıklık getirilemedi:)

gitarist1995

Üye
arkadasım oyunn yüklenmesi hafıza kartıyla alakalı değil sonuçta oyunu kendi telefon hafızasına kuruyor sen sadice jar dosyasını hafıza kartına atarsın ... telefon 500 kb dan büyük oyun almıyor aynı telefon kardesmdede war bu siteden " oyunun adı 240x320" diye aratırsanız daha rahat oyun bulabilirsiniz ama oyunun boyutu hala büyük geliyorsa daha düşük boyutlarda aratın oyunu o zaman kesinlikle bulursunuz ama ekran küçük olcak galiba büyütülmesi hakkında bir bilgim yok ...

system_start()

system_start()

Üye
bildiğiniz bir oyun sitesi varmı genoa için ?
şimdiden teşekkürler.

oguzhc

oguzhc

Üye
beyler yapmanız gereken tek şey şu kaodu girmek ve 500 kb sorunu kalksın
*#52828378#bu kodu yazın sonra 5. sırada olan memory test bölümüne girin ve 2460-2700 yazın kaydet diyip çıkın sonra 6.sırada olan OTA bölümündeki 500 2500 kadar arttırma sınrı var onu arttırın işleminiz tmm,

€m€g€ sæygi:ehe

• Beğen
Tepkiler: Gazolo

Shashcin

Üye
slm ben samsung f480i kullanıyorum arkadasım bu kodları *#52828378# arama yapma bolumune yazıyorum hıc bı tepkı vermıoyr,daha sonra cevır dıyorum bu seferde yanlıs verı hatası veriyor nerde yanlış yapıyorum lütfen yardımcı olabılırımısn

tuqican

Üye
beyler yapmanız gereken tek şey şu kaodu girmek ve 500 kb sorunu kalksın
*#52828378#bu kodu yazın sonra 5. sırada olan memory test bölümüne girin ve 2460-2700 yazın kaydet diyip çıkın sonra 6.sırada olan OTA bölümündeki 500 2500 kadar arttırma sınrı var onu arttırın işleminiz tmm,

€m€g€ sæygi:ehe

çok saol kardeş repe boğucam seni :kop::kop::kop:

sss_67

Üye
bnde 3tane sıra war 1)trace setting 2)oto type setting 3)****** test bnların hç birinde memory test fln yazmıyo

mahmutdeniz

Üye
çok teşekkürler
makbule geçti.

ali93

Üye
slm. bende genoa wr oyun hafızası düşük 3 4 oyun yükleyebiliyorum hafıza kartına yüklemek için ne yapmam gerekli

yyyeebb

Üye
bn denedm ama bu kodu izin verilmiyor dedi yardımcı olablirmsnz

charlie_ksk

Üye
hocam dediğini yaptım oyunu kuracak belki kurmasına ama kur diyorum bu sefer de genoa da oyunlar klasörünün hafızasından mıdır nedir habire hafıza dolu oyun silin diyo anlamadım gitti nasıl bi çözüm uygulayabiliriz acaba? sile sile oyun kalmadı oyunlar klasörü sanırım 1-2 mb fln bile yok o yüzden fazla oyun atamıyoz bu arada hafıza kartı 2 gb ve boş yer çok ona rağmen yani...yardım lütfen??

charlie_ksk

Üye
güncel

charlie_ksk

Üye
güncell

ugurkcc

Üye
güncellllllllllll

preferable

Üye
*#52828378# yazın orada 06 OTA TEST var oraya girin 500 yazan yere istediğiiz kadar yazın

oguzhc

oguzhc

Üye
Beyler telefonun belli bi hafızası var 2500 yada 3000 son sanırım ve memory teste 3500 sen ztn 1 mb üstü oyunları başona yüklemeyin çünkü açılmıyo sadece yer doldurduyla kalır ve hafıza kartına oyun yüklemek gibide bi şansınız yok bu arada evrdiğim kodu yazanlar eğer ekranda 3 menü buluyor ise bilinki o telefon d900i ve altıdır çünkü onlarda ram (memory ) ayarı yok.

Oyun arıyorsanız burada var http://www.maxicep.com/samsung-uygu...yun-240x320-genoda-calisiyolarlar-707442.html

Üst Alt