Psiloc irRemote v1.00 S60v3 *Yepyeni Çalışan Versiyon* (16.11.2007) [FuLL]

Sponsorlu Bağlantılar

666999

666999

Üye
5800 için böyle bi program varmı varsa yardımcı olurmusunzuz :) şimdiden teşekkürler.

ahmet3410

Üye
Son dosyayı signed yaptım fakat telefon güvenilmeyen saglayıcı diyor yüklemiyor.acil bilgi lütfen

Adilx05

Adilx05

Üye
Arkadaşlar N73ler İçin Genel Bi Sertifika Yok mu

exmurat

exmurat

Üye
yaw bu şey calışmıyorrrrrrr herkes ugraşıyor yapamıyor bende dahil.:megafon:milleti kandırmayın.on kişi cıkıp n95 de oldu desin,arcelik vestel,sonyde kullandım desin bende bişey bilmiyorum dicem o kadar program indirdim ama bu programın caresi yok.hic ugraşmayın millet bişeyler yazıyor kimse kimseyi kandırmasın hea yapanda ugraşanada paylaşanada teşekkürler ama silsin bu konuyu milleti ugraştırmaktan başka bi halta yaramaz bu program ve kumanda konusu belki ilerki zamanlarda daha saglıklı bir kumanda programı cıkarsa onu kullanırız.şuan itibariye calışan hic bir program yok arkadaşlar calışan derken programın acılmasını demiyorum.program acılıyor ama örnegin;arcelik,vestel,sony,trident v.s. gibi markalarda ve daha bir cok markada işe yaramıyor.(kendi sitesinden marka ve modeller indirilse bie)belki paralı alırsak çözüm olur dicem ama onuda bilmiyoruz.milleti kandırmayalım konu kilitlensin ve silinsin arkadaşlar,yada on kişi cıksın benim anlattıgım gibi arcelik,vestel,sony,trident v.s. gibi markalarda calışıyor desin ben hic bişey bilmiyorum dicem.herkesde istedigi lafı söylesin,trişkadan iş bu yaa.sertifika helloOX rompatcher vs gibi programlarımda var ama tırtt yani telefonum hackli olugu halde bi halta yaramıyor.:nono:inanmayın traş program.ÇALIŞMIYORRRR

oflazkemal

Üye
eline salık sizlerle gurur duyuyoruz

princep

Üye
arkadasla ben sadece ilk dosyayi kurdum tv'yi calistirdi. anlamadim nasil oldu digerlerini yüklemedim bile. Bu arada tv markam BEKO. Tanimliydi sansima. Acaba sertifikalandirmasam programi calismaz mi? Sertifikalandirinca ne oluyor? Süresiz mi kullaniyoruz programi?

sedat8

sedat8

Üye
yaw bu şey calışmıyorrrrrrr herkes ugraşıyor yapamıyor bende dahil.:megafon:milleti kandırmayın.on kişi cıkıp n95 de oldu desin,arcelik vestel,sonyde kullandım desin bende bişey bilmiyorum dicem o kadar program indirdim ama bu programın caresi yok.hic ugraşmayın millet bişeyler yazıyor kimse kimseyi kandırmasın hea yapanda ugraşanada paylaşanada teşekkürler ama silsin bu konuyu milleti ugraştırmaktan başka bi halta yaramaz bu program ve kumanda konusu belki ilerki zamanlarda daha saglıklı bir kumanda programı cıkarsa onu kullanırız.şuan itibariye calışan hic bir program yok arkadaşlar calışan derken programın acılmasını demiyorum.program acılıyor ama örnegin;arcelik,vestel,sony,trident v.s. gibi markalarda ve daha bir cok markada işe yaramıyor.(kendi sitesinden marka ve modeller indirilse bie)belki paralı alırsak çözüm olur dicem ama onuda bilmiyoruz.milleti kandırmayalım konu kilitlensin ve silinsin arkadaşlar,yada on kişi cıksın benim anlattıgım gibi arcelik,vestel,sony,trident v.s. gibi markalarda calışıyor desin ben hic bişey bilmiyorum dicem.herkesde istedigi lafı söylesin,trişkadan iş bu yaa.sertifika helloOX rompatcher vs gibi programlarımda var ama tırtt yani telefonum hackli olugu halde bi halta yaramıyor.:nono:inanmayın traş program.ÇALIŞMIYORRRR

arkadaşım ben kullanıyorum bu programı vestel televizyonum var vede çalışıyor... :)

tufanaksoy

tufanaksoy

Üye
eline ssağlık

dossts

dossts

Üye
benim sony 37 ekran tvde de çalışıyor . bilip bilmeden paylaşım yapan arkadaşları karalamayın lütfen !:nono:

esmer61

Üye
n95 e yukledm acıldı model sectım daha sonra ozellik desteklenmiyor diyip kapandı prog daha sonra acmaya calıstıgımda prog hep aynı hatayı verio

D3VIL1

Üye
bende e 71 var dediğiniz gibi sıra sıra yükledim sertifikalandırdımda fakat programda bekoyu fln seçiyorum sonra irromote desteklenmiyor desteklenmiyor diyip duruyor kızıl ötesini açtığımdada desteklenmiyor diyip kızıl öteside kapanıyor birisi açıklık getirirse sevinirim

emre3582

Üye
paylaşım super arkadasım cok tesekkurler bende n73 var yukledım sorunsuz calısıyor harıka bısey

arda65536

Üye
Bende serfitikalama sorunu çıktı nasıl çözebilirim?

keko_47_06

Üye
nerden indiriyoruz bu programı acaba yardımcı olurmusunuz?

qasim2011

Üye
arkedesler yaa bu tv kumanda programinin kizilotesi olmadan calisdirilani yokmu??bende 5230 da irda yok o yuzden.lutfen yardimci olun.Hadisefunclubdan Qasim.

Rojka

Üye
slm kardeş şimdiden tşkler emeğine sağlık ama bu serttifikalama işlemini çözemedim nerden sertifikalandıracağım yardımcı olursanız sevinirim...

shadow404

Üye
profılo ve next uydusunu da ekleyıversene

sabri6767

Üye
n 73 de denedim gercekten çalıstı çok teşekkürler...

hsn6262

hsn6262

Üye
bozuk olan böyle şeyleri paylaşmayalım arkadaşlar lütfen

by_samci

by_samci

Üye
''sorry but yuormobile phone is not supported'' diyoki ( Üzgün, ama yuormobile telefonu, desteklenmez ) sen yazmışsın n73 n80 filan 3'üncüsünü sertifikalandırıp attım hiçbi problemsiz kurdum ama fıs çıktıseni kandırmışlar bilader ipone programını kaktırmışla:eher şaka şka ben pek anlamam ama neden çalışmıyo prırogram

Üst Alt