Dehşet veren çocuk yuvası

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Dehşet veren çocuk yuvası
Çin'deki bir fabrikanın bodrum katındaki dehşet yaratan "çocuk yuvası"... Yuvalara verecek paraları olmadığı için çocuklarını fabrikaya getiren işçiler, 3-4 yaşındaki çocuklarını köpek gibi demirlere bağlıyor, sonra da akşam iş çıkışı alıyor. Fotoğrafları gören bir yuva sahibi, çocukların tüm bakım masraflarını kendisinin karşılayacağını belirterek çocukları bu insanlık dışı yerden kurtarma sözü verdi.

alıntıdır...
( gazetevatan.com )

• Beğen
Tepkiler: ebuş...

Yağmur

Üye
canlarım benim ya bu nasıl vicdansızlıktır... tamam iş yerine götürüyorsun paran yokta ne diye bağlıyorsun yazık değilmi... madem paran yok bakamıyorsun ne diye çocuk yapıyorsun... hayret edilecek birşey yani. söyleyecek tarif edecek kelime bulamıyorum...

izmirligenc

izmirligenc

Üye
bu ne ya baglamislar :box

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
yazık ya :(

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
4. resimdeki çocugun Bakışları susarak herşeyi anlatıyor 4. resim beni bitirdi zaten

Aziz™

Aziz™

Üye
katılıyorum Levent bu zihniyette olan insanları sadece Allaha havale ediyorum başkada birşey demiyorum:nono:

aLone

aLone

Üye
insan değil bunu yapanlar be bi çocuğun o yaşta oyun oynaması atlayıp zıplaması gerekir bunlar bağlamışlar bide köpeğin bile ipini salıyorum ben arada gezsin rahatlasın diye bunlar sabahtan akşama kadar bağlıyolar çocuklarını:@

Aziz™

Aziz™

Üye
yazık ya gerçekten yazık:nono:

BktsBcr

BktsBcr

Üye
çocuklara bunu yapanı, sende ona yapacaksın !:off:

Onur Saka

Onur Saka

Üye
cokda tatlılar yaa :s Yazık Günah yaaaa :'(

Unstable01

Unstable01

Üye
yawrum yaa:(

The CoRRe

The CoRRe

Üye
yazık yaaa çocuklara bunları yapanı asıcaksın...

Tuba

Tuba

Üye
bunu hangi vicdan hangi yürek alır vicdansızlık :off:
Hiç bir çocuk hatta hiç bir canlı böyle bir davranışı hak etmez...
Ben çocukken kuş istemiştim kuşlarımız vardı arkadaşın dediği gibi bizde kafesin kapağını açardık uçsunlar diye...

Revengeful

Emekli Yönetici
:off:

Aziz™

Aziz™

Üye
:off:

hub

Üye
:off: Vicdansızlığın doruk noktası.

Freestyle.Cod

Freestyle.Cod

Üye
bunları yapanada insnmı diyolar :nono:

kol@j

kol@j

Üye
OHA yani başka söyleyecek şey bulamıyorum...
burası yuzadan daha ziyade imalathane gibi... insanlar geçim derdine düşüp çocuğunu ihmal ederse...
gelecek ihmal edilmiş sayılır...
size tavsiyem:erkek olsun bayan olsun
çalışmanın, işin, yorgunluğun sonu gelmez...
filme, bilgisayara, maça, eğlenceye, magazine vakit ayırdığımız kadar çocuğumuza vakit ayırmalıyız...
ki bizden kopmasın... hayat içerisinde, çocukluğun küçük sıkıntılarına değinmezseniz...yetişkin halde ki büyük sıkıntılara hiç değinemezsiniz, çünkü size gelmezler bile...
bekar evli herkese duyurulur...
bunun ölçüleri de var,
referans:
http://www.maxicep.com/aile-evlilik...minde-muthis-referans-361014.html#post2400248
bu linki inceleyin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...