Trident W-T3 wifi ayarları

Sponsorlu Bağlantılar

teomanata

Üye
    Konu Sahibi
Trident W-T3 wifi ayarları
Ya wifi bu güne kadar denememiştim, bugün denedim, ama bağlanamadım, bunun bir ayarı varmıdır, wap ile bağlantılımı olacak , hattım avea , onunla ilgili wap ayarı mı yapmam gerekiyor, bu işten pek anlamıyorum, detaylı yardımcı olabilecek var mı,

bağlı gözüküyor, ama opera mini 5 yüklü, çalıştırdığımız zaman bağlantı başarısız gibi birşey yazıyor, ingilizce olarak,

şimdiden teşekkürler.

--------------- Ekleme ---------------

yok mu bilen kimse

gaffurchar

gaffurchar

Üye
aynısı bendede var bende bağlanamadım bende wifi etkinleştiriliğo ağa bağlanıyorum ancak opera yı açınca test yapıyor kendi sonra bağlantı başarısız internet için servis sağlayıcınızla görüşün yazıyor ?

teomanata

Üye
    Konu Sahibi
evet ama bilen yok sanırım bunu koskoca forumda

fenerbahcearena

Üye
W-T3 ü bende aldım ama bir ayar yapmadım. browser ı değiştirebilirsin bolt veya opera 5 i önerebilirim internete girmek için. msn e girmek için ise, telefonda ikonu bulunmaktadır ona gir başlat de. daha sonra sol alt menüden connection settings i tıkla ve orda GPRS tikli bi şekilde onu WİFİ yap. bunu her msn e girdiğinde yapmalısın ben bi cözüm bulamadım şimdilik. dediğim gibi GPRS kalırsa wap tan girmeye calısıyor. onu WİFİ yaparsan baglanacaktır.

vyolcub1

Üye
arkadaslar wifi ile baglantı önce wifi tıkla
aglar için ara oraya tıkla yakında wifi warsa bulursa ekrana cıkar eger buldugunda baglan dersenız ve klavye cıkıyorsa şifre war wifi de baglan dediginizde bagladı derse şifre yoktur baglanır sonra wifi den cıkın tuşa basın ve java yuklu program mesela opera calıştırın direkt sayfaya girer acılır
denendi..........kolay gelsin

teomanata

Üye
    Konu Sahibi
sorun zaten orda girmiyor işte, bağlandı diyor , operayı çalıştırıyorum, bağlantı başarısız diyor

haciahamt

Üye
wifi bagalndı gözüküyor bagalanmıyor yokmu bilen lütfen yazabilirmi....yoksa wifi si sadece görünüştemi servisine bi götürmek lazım wt3...

duygummmmm

Üye
merhaba bende wap ayarlarını yaptım hatta wifi üzerinden bir kullanıcı buldum ve girdim facebook google gibi sayfalar açılıyor yalnız wifi kullanmama rağmen kontörüm gitti ücretsiz wirelwss üzerinden nasıl gircem yardım edermisiniz ?

:) denedim ve opera mini 3 te açtı ancak yine kontörlerim gidiyor anlayamadım şu özelliği

uzunlarbilisim

Üye
Arkadaşlar, bende Wt-3 kullanıyorum, alalı daha bir hafta oldu, Wap'a sorunsuz bağlanıyorum, hattım Aveadır. Eğer Kablosuz girmek istiyor ve kontor gitmesin istiyorsanız, şunu yapınız: Wlan-->Wap-->Ayarlar-->Hesabı Düzenle-->(burada işaretli olan .... GPRS WAP tır, ama siz Wlan seçip-->Hesabı etkinleştir' seçin ve zaten Wireless bağlı konumda olmalıdr. sonra taraycıyı açın ve internetin keyfini çıkarın, bende daha yeni yeni çözüyorum bazı özelliklerini...

alfa_alfa_alfa

Üye
arkadaslar wlan>WAP>WAP>AYARLAR>hesabı duzenle> SIM1 ve SIM2 gelır burda ıkısınede ayrı ayrı gırın Wlan işaretleyın
ve daha sonra iş garantı olsun die ayarlar>java ayarları> orda sım secımını yapın ve Sonra Java sım profılındede Wlan ı işaretleyın yanı telı kurcalayın tum ınternet ayarını Wlan yapın Bunları yapınca sorunsuz gırmesı lazım ayrıca wt3ten vıdeo ızleyebılen varmı ben youtubeye falan gırıyorum vıdeoya tıklıyorum javanın bı kurlumunu ındırıo vıdeoyu ızlemek ıcın ama hafıza yetersız dıo 1 gb hafıza kartım var acaba gercekten hafızayı buyultsem ızleyebılırmıyım ? yardımcı olursanız memnun olurum tşkler...

gaffurchar

gaffurchar

Üye
tridente yazdım cevabı bekliyorum yanıt gelince senide bilgilendirirm teomanata kardeşim..

KABLOSUZ İNTERNET ÜZERİNDEN (ÜCRETSİZ)
MENÜ/ WLAN (3. SIRADA)AĞLAR İÇİ ARAŞTIR modemi bulduktan sonra
(2. SIRADA) IP DURUMU na gelip modemin IP adresini alıp almadığı kontrol edilecek, almışsa
(6. SIRADA) WAP a girilecek / AYARLAR(2. SIRADA) HESAP DÜZENLE/ WLAN dedikten sonra ADRESİ GİR Deyip internete WI-FI ile bağlanabilirsiniz. cevap aynen budur..

teomanata

Üye
    Konu Sahibi
bekliyorum teşekkürler .

peki ya IP nosu 0.0.0.0 sa ne oluyor , zayıf yazıyor ondan kaynaklı olabilir o zaman bizim girememe nedenimiz,

gaffurchar

gaffurchar

Üye
sanırım öyle napcaz bakalım :)

sakaomer

Üye
arkadaşlar bende de w-11 var bende kablosuzdan bağlanamıyorum laptopumla çok rahat bağlandığım ağa bul diyorum buluyor bağlan dediğimde şifre istiyor. biraz bekledikten sonra banlanılmıyor diye bir hata veriyor

fatihtanrik

fatihtanrik

Üye
arkadaslar wlan>WAP>WAP>AYARLAR>hesabı duzenle> SIM1 ve SIM2 gelır burda ıkısınede ayrı ayrı gırın Wlan işaretleyın
ve daha sonra iş garantı olsun die ayarlar>java ayarları> orda sım secımını yapın ve Sonra Java sım profılındede Wlan ı işaretleyın yanı telı kurcalayın tum ınternet ayarını Wlan yapın Bunları yapınca sorunsuz gırmesı lazım ayrıca wt3ten vıdeo ızleyebılen varmı ben youtubeye falan gırıyorum vıdeoya tıklıyorum javanın bı kurlumunu ındırıo vıdeoyu ızlemek ıcın ama hafıza yetersız dıo 1 gb hafıza kartım var acaba gercekten hafızayı buyultsem ızleyebılırmıyım ? yardımcı olursanız memnun olurum tşkler...

arkadaşımıza katılıyorum wap ayarında hepsi halloluyor defalarca denedim ve yaptım dükkanda wifi den evde gprs den bağlanıyorum iyi günler.

campsnac1

Üye
wt3 kullanıyıorum.opera mini 3 açılıyor.siteyi giriyorum açmıyor...yardım!!!!!

wvjetta

Üye
Kardeş şifreyi gircen bide öyle dene bakalım yardımcı olabildiysem ne mutlu...

sengulelmas

Üye
bütün ayarları denedim olmuo güzelce anlatıcak biri adım adım

ercan baba74

Üye
bendede ynan sorun var

gencankara

Üye
arkadaşlar ben ağ aratıyorum wt7 de ama bulmuyo diğer arkadaşlarda aynı telefonla buluyo ama ben bulamıyrum bunun bi ayarı varmı

Üst Alt