arkadaslar lg gm735 var yukledim olmuo :( :hmmm
veyselkarakoç Üye ya ben ındırıyorum ama rar dosyası oarak ınmıyor exsel calısma sayfası olark yuklenıyor yardım edın lutfen
ya ben ındırıyorum ama rar dosyası oarak ınmıyor exsel calısma sayfası olark yuklenıyor yardım edın lutfen
anl_tr Emekli Yönetici Konu Sahibi yessill' Alıntı: arkadaslar lg gm735 var yukledim olmuo Genişletmek için tıkla ... Smbian mı? mclaren44' Alıntı: teşekurler de ben calıstıramadım :S Genişletmek için tıkla ... Çalıştıranlar var ama veyselkarakoç' Alıntı: ya ben ındırıyorum ama rar dosyası oarak ınmıyor exsel calısma sayfası olark yuklenıyor yardım edın lutfen Genişletmek için tıkla ... rar dosyasını opera veya skyfire ile indirin x-plore ile açın yükleyin. @kin' Alıntı: trident wt1de çalısrmı?? Genişletmek için tıkla ... symbian burası çin malı telefonlar için bölüm farklı dakturk' Alıntı: çok dandik bir oyun ) ama teşekkürler Genişletmek için tıkla ... oyun degil bir kere similasyon. Dandiklik tartışılır...
yessill' Alıntı: arkadaslar lg gm735 var yukledim olmuo Genişletmek için tıkla ... Smbian mı? mclaren44' Alıntı: teşekurler de ben calıstıramadım :S Genişletmek için tıkla ... Çalıştıranlar var ama veyselkarakoç' Alıntı: ya ben ındırıyorum ama rar dosyası oarak ınmıyor exsel calısma sayfası olark yuklenıyor yardım edın lutfen Genişletmek için tıkla ... rar dosyasını opera veya skyfire ile indirin x-plore ile açın yükleyin. @kin' Alıntı: trident wt1de çalısrmı?? Genişletmek için tıkla ... symbian burası çin malı telefonlar için bölüm farklı dakturk' Alıntı: çok dandik bir oyun ) ama teşekkürler Genişletmek için tıkla ... oyun degil bir kere similasyon. Dandiklik tartışılır...
baskentli_aes Üye benim nokia n79 telefonum var .bendede sensör var fakat bu tür uygulamalardan yararlanamıyorum lutfn yardm ?
benim nokia n79 telefonum var .bendede sensör var fakat bu tür uygulamalardan yararlanamıyorum lutfn yardm ?
gokhanbih Üye arkadaslar bu işlerden çok fazla anlamıyorum telefona nasıl yükleyeceğimi anlatabilirmisiniz tesekkürler --------------- Ekleme --------------- hiç yardımcı olunmuyo nasıl bi site anlamdım
arkadaslar bu işlerden çok fazla anlamıyorum telefona nasıl yükleyeceğimi anlatabilirmisiniz tesekkürler --------------- Ekleme --------------- hiç yardımcı olunmuyo nasıl bi site anlamdım