Beşiktaşlı olunmaz beşiktaşlı doğulur !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
Beşiktaşlı olunmaz beşiktaşlı doğulur !
Derbide skandal!



Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda oynanan Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinde siyah-beyazlı taraftarlardan biri öyle bir hareket yaptı ki...


Fenerbahçeliler'in taraftar sitesi antu.com, dün Beşiktaş seyircilerinin olduğu tribünde siyah-beyazlı taraftardan birinin yaptığı hareketin fotoğraflarını yayınladı. Fenerbahçeliler, bu durumun hem yayıncı kuruluş tarafından dile getirilmemesi, hem de güvenlik görelilerinin bu duruma müdahale etmemelerinden yakındı. Fotoğrafı çeken Fenerbahçeli taraftarlar bu fotoğrafı emniyet güçlerine verdiklerini ve polisin bu taraftarı aradığı öğrenildi.



Konu ile ilgili antu.com'dan yapılan açıklama şu şekilde:
"Dün akşam oynadığımız derbi maç, futbol ve skor güzelliğinin yanısıra Fenerbahçe taraftarının yarattığı tribün güzelliklerine de sahne oldu. Açılan pankartlar, birbir emekle hazırlanan kareografiler galibiyetimizi süsleyen diğer unsurlar oldu. Taraftarımız 90 dakika boyunca bıkmadan usanmadan takımımızı destekledi. İnsan böyle maçlarda Fenerbahçe taraftarı ait olmanın gururunu yaşıyor, büyük sevinç duyuyor. Ezeli rakibimiz, ebedi dostumuz Beşiktaş ise maç bitimiyle beraber, yıllardır her Fenerbahçe mağlubiyeti sonrası gibi yine koro halinde ağlama moduna geçti.


Beşiktaş camiası, 'Hakem öyleydi, Bilica şunu yaptı, Alex o topa öyle nasıl vurdu?' diye ağlaşırken sanırız necip Türk basını ya da Beşiktaş tribünü önünde konuşlanmış emniyet güçleri gibi son yıllarda yapılmış en büyük tribün ahlaksızlığını görmedi ya da görmezden geldi. Beşiktaşlı taraftarların bulunduğu tribünün en önündaki demir parmaklıklara tırmanan bir ahlaksız, Beşiktaş galibiyetinin coşkusunu yaşamaya gelmiş yüzlerce kadın ve çocuğun bulunduğu tribünlere pişkin pişkin sırıtarak, dakikalarca cinsel uzvunu gösterdi. Ve bu ahlaksızı ne emniyet görevlileri görüp gereğini yaptı. Ne de bir Beşiktaşlı taraftar 'Dur kardeşim, sen ne yapıyorsun?' dedi. Ne de başta yayıncı kuruluş olmak üzere hiçbir medya mensubunun dikkatini çekmedi.


Fenerbahçe'ye zarar vermek için fotomontaj oyunlarına bile başvurmaktan çekinmeyenler, Fenerbahçe'nin ceza alması için olmadık görüntüleri defalarca ekranlara taşıyanlar, Fenerbahçemizin rakiplerinin zarar göreceği hallerde hemen 3 maymunu oynamaya başlıyorlar. Görmüyorlar, duymuyorlar, bilmiyorlar. Bu ortamda biz yine umutsuz bir çaba içine girelim, hacca giden karınca gibi olalım, 'Varamasak da yolunda ölürüz' diyelim ve konuyu yetkililerin gözlerine sokalım. Sonsuza kadar gözlerini, kulaklarını kapatacak halleri yok ya."


---


şimdi sayın beşiktaşlı arkadaşlar, hani mağlubiyeti getiren fenerbahçe taraftarı, hakemler ve oyunculardı ya.. bence sorun daha önce söylediğim gibi kafa yapısında. şimdi o beşiktaş taraftarı 'malum yerini' göserip erkek oldu, adam oldu. Bir skandala daha şahit olmuş olduk bizde, dün galatasaray taraftarının staddan adam atması, bu gün cinsel organını gösteren beşiktaş taraftarı, ki bu noumayla başlamış olabilir, ahlaki değerleri yeniden gözden geçirmeli..
 


gokberkgovercin

gokberkgovercin

Üye
Cidden yazık yahu... :hmmm
 
Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
kim olursa olsun hiç yakışmamış..
 
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
pascal noumada aynısını yapmıştı el üstünde tutuldu bu ülkede şimdi niye kızıyoruzki
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
pascal noumada aynısını yapmıştı el üstünde tutuldu bu ülkede şimdi niye kızıyoruzki

Katılıyorum ...
Futbol adına da yapmadığı terbiyesizlik yoktu . Ne yazık ki çok sevildi ...

Canım insanoğlum benim ..!
 
arslansem

arslansem

Üye
Çok ciddi bi şekilde batıyoruz..Herkes ilerlerken,biz bırakın yerimizde saymayı durmadan geriliyoruz..Yazık..
 
Mert

Mert

Üye
Herkes deliye biz akıllıya hasret..:ehe
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt