JAF Çözümleri

Sponsorlu Bağlantılar

ahmet meço

ahmet meço

Üye
xpsp3 kullanıyorumslm ben 2 hasfta önce telefonumu hac ledim fakat kırmızı yapmak için denediginde şu hatayı veriyorDetected P-: 90009B6C
P- nokia module version 01.02
Init usb communication...
PRESS POWER ON NOW!
Searching for phone...Found
Sending RAW loader...
Using 009.012.005
Elf2flash 09.11.000
CMT RAW loader...
Patching RAW boot step1...
Patching RAW boot step2...
Patching RAW boot step3...
Sending RAW Loader...
......Error booting phone...
ne yapmam lazım yardımcı olursurmusunuz

efe574

efe574

Üye
win 7 kullanıyorum gereken herseyı yaptım .. ama bır turlu olmuyor hep bu hata cıkıyor
Failed to backup CRT...
Detected P-: 90009699
PRESS POWER ON NOW!
Searching for phone...Not found!!!

telefonu bulduramıyorum . verınlen ayarlarıda yaptın :vur

mustafa

mustafa

Üye
    Konu Sahibi
win 7 kullanıyorum gereken herseyı yaptım .. ama bır turlu olmuyor hep bu hata cıkıyor
Failed to backup CRT...
Detected P-: 90009699
PRESS POWER ON NOW!
Searching for phone...Not found!!!

telefonu bulduramıyorum . verınlen ayarlarıda yaptın :vur

telefonu bulmaması driverlarla alakalı dostum

estolad

Üye
ben zamanında telefonu hackledim ama ingilizce oldu bu yontemle tekrar türkçe yapabilir miyim ? zaten v40 ama şu anda. teşekkürler

Shade.Anqer

Üye
Yaptım Arkadaşlar Searching for phone... Dediğinde Açma Tuşuna Basarsanız Flash Atmaya Baslıyo :)

efe574

efe574

Üye
indirdin ama sadece indirmekle kalmışsan bulmaz tabi. indirdiğin driverları yükledin mi ??

indirdiklerımı "C:\Program Files\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\RM-356 bunun ıcıne kopyaladım ve ayrıca Phoenix
"C:\Program Files\Nokia\Phoenix \Products\RM-356 içine attım sonra flas ışlemıne basladım ama no fond uyarısı alıyorum yanlıslıkmı yaptım kı

Silinen Üye 566228

Silinen Üye 566228

Kapalı Hesap
teşekkürler

POLAT8124

POLAT8124

Üye
bak bu güzel paylaşım sagol

C4rizma99

C4rizma99

Üye
saol gardaş

bodegas

bodegas

Üye
Teşekkürler

--------------- Ekleme ---------------

Yardımcı olurmusunuz . Her işlem tamam ama dosyaları atmıyor telefona telefonu açma kapama dügmesine bir kere bassamda telefonu açsamda olmuyor sorun nerde acaba ? işletim sistemim xp sp 2

mustafa

mustafa

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler

--------------- Ekleme ---------------

Yardımcı olurmusunuz . Her işlem tamam ama dosyaları atmıyor telefona telefonu açma kapama dügmesine bir kere bassamda telefonu açsamda olmuyor sorun nerde acaba ? işletim sistemim xp sp 2

gerekli driverları yüklediniz mi acaba?

bodegas

bodegas

Üye
gerekli driverları yüklediniz mi acaba?
Teşekkürler sorunu çözdüm. hoparlörler kapalı oldugundan dogal olarak usb seslerini duyamamıştım gece 3 4 gibi kulaklıgımı taktm sesin çıktıgını duyunca driverları yükledim ve hallettim herşey için çok teşekkürler maxicep 1 numara :=)

mustafa

mustafa

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler sorunu çözdüm. hoparlörler kapalı oldugundan dogal olarak usb seslerini duyamamıştım gece 3 4 gibi kulaklıgımı taktm sesin çıktıgını duyunca driverları yükledim ve hallettim herşey için çok teşekkürler maxicep 1 numara :=)

işine yaramasına sevindim. maxicep başkadır. :oke:

terden

Üye
bu hackleme ne işe yarıyor sertifikalatmakla aynımı ? 5230 oluyormu ? ttpod programını yükleyemiyorum acaba hangisini yaparsam işe yarar.

milestone

milestone

Üye
güzel paylaşım teşekkürler

Üst Alt