5800 kalem yeri gevşedi.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

onurap10

Üye
    Konu Sahibi
5800 kalem yeri gevşedi.
Evet beyler şu kalem yuvasının olduğ yerden bahsediyorum çok gevşek ve artık kalem neredeyse durmuyor bazen elime takılıp düşüyor felan can sıkıcı bir durum.

Bu konuda yapabileceğimiz birşey var mı?Slikon felan sür yazmışlarda onu beceremem :bilmm arkada kapaktanda olmayalım sonra boş yere.Yapabileceğimiz başka bişey var mı?

aryscat

aryscat

Üye
Kardeş kapağı çıkar orada kalemi tutan bi tırnak var. Muhtemelen o kırılmıştır. Tam o tırnağın altına kalenin yatağına 2 3 kat bant yapıştır. Ben öyle yaptım. Sağlam oldu.

Aslan310

Üye
benimde aynı sorun var.kalem yeri gevşedi.cebime koyarken bile düştüğü oluyor.kalemsiz kullandım bir süre. ama ineternete girdiğin zaman cok küçük yerlere tıklamak için lazım oluyor

onurap10

Üye
    Konu Sahibi
Kalemi hafif büktüm şuan sıkı.Bakalım artık başka yapacak bişey yok heralde.

ysrkvs

ysrkvs

Üye
O arka kapağın yenisi satılmıyormu orjinal olarak nokia shopta fln? Benim gevşeme yoktu ama. Telefonumu servise verdim kasa açıklığı ve kapakların çok gevşek olması telefonun heryerının oynaması nedeniyle. arka kapağı değiştirmişler ayarlarını yapmışlar şimdi güzel oldu.

korayyzb

Üye
benim 5530 tırnak kırıldı sordum kasa değişcek dediler bende kalemsiz kullanıyorum:D

petrucci82

petrucci82

Üye
arka kapağı sök iç tarafta tam kalemin ilk girdiği yerde dikdörtgene benzer bi şekilde sünger var hatta aynısından kameranın ve flashın etrafını da saran bi sünger var neyse o dikdörtgen gibi olanı parçalamadan hassas bie şekilde sök biraz ileri yapıştır kalemi daha sıkı tutacaktır benimde o tırnak kırıldı..ve şimdi bu şekilde kullanıyorum gayet iyi durumda..kvk ya gittim bırakın bakalım belki garanti kapsamında değiştirirler dediler..başka alet yoktu bırakamadım..şimdi 6630 var elimde..bir süre onu kullanıp vericem 5800 garantiye belki değiştirirler kapağı...

ve78el

ve78el

Üye
kalemin girdiği yola uufak bi bant işini görebilir :oke:

kalpsizdj

Üye
benimkide gevşedi :))) işin garip tarafı 1 senedir kullanıyorum ve kalemi 3-4 kez cıkarttım başkada cıkarmadım ama gevşedi kapağı çinlilermi yapmış ne :D

Wrestlings

Üye
Eğer Ürününüz Garanit Kapsamındaysa Nokia Shop'a Gönderin Ve Sorunu Anlatınız.....

bearcoll

Üye
bana yardımcı olurmsuunuz benim kamera yeri kapagı cıktı aldıgımda sesler geliyodu gri bölümünde kırmızı kapak benimki orjinal servise vereyim mi teşşekkürler.

OğuzcanAbi

Üye
nokia shop naltın

elitex

Üye
Evet beyler şu kalem yuvasının olduğ yerden bahsediyorum çok gevşek ve artık kalem neredeyse durmuyor bazen elime takılıp düşüyor felan can sıkıcı bir durum.

Bu konuda yapabileceğimiz birşey var mı?Slikon felan sür yazmışlarda onu beceremem :bilmm arkada kapaktanda olmayalım sonra boş yere.Yapabileceğimiz başka bişey var mı?
Ben de aynı sorunla karşılaştım.kapagın içinde kalemi tutan parça kırılmış.Bende Kameranın etrafındaki süngerden buldum kalemin ucunu sıkıştıracak şekilde kapağa yapıştırdım orjinalindan daha sağlam ve güzel oldu.boşuna kapak değiştirmeyin.

SilentOne

SilentOne

Üye
bak boyle bir olucaqını bilmiyodum bn cok kalem kalem kullanıyom telde başıma glirse bolye ypem bari

burhanasık

burhanasık

Üye
arkadaşlar benimde arka kapaktaki lens bulanık gösteriyo bide kalem gevşedi garantiye yollasam deiştirirlermi lenste çizik var galiba

tlgcn38

tlgcn38

Üye
ya kapak al yada kalemi bük

SilentOne

SilentOne

Üye
yere düşürdüysen eyer bide garanti alarsa işin zorda anlamassa sanslısın ama bi gonder

DYNAMIXX

DYNAMIXX

Üye
ben dd oldu erzrumdaki kvk kapak komple 10tl ddi yaptrmadm cunku kullanci hatasi dgl kendi kendine oldu daha 2 ay oldu tlfnu alali.ama antalyadaki kvk garanti dahili ddi dgsti smdi kapak kalem yni xD

SilentOne

SilentOne

Üye
sanslı arkdaşım bnm :D

Kingmortall

Kingmortall

Üye
hiç ugraşma direk kapagı değiştir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...