vodafone facebook yardımm

Sponsorlu Bağlantılar

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
vodafone facebook yardımm
vodafone facebook bedava diyor ama ben giremiyorum facebooka cep telefonundan opera minide girmiyo arkadaşlar açıklarmısınız bedava diyolar ama değil programmı indirmek lazım yardıım edermsniz :bann:

celibar

celibar

Üye
hattına tek seferde 30 tl yüklemen gerekiyo.ve telin kendi tarayıcısıyla girmen gerekiyo.diğer web tarayıcılarıyla girersen tl gider.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
hattına tek seferde 30 tl yüklemen gerekiyo.ve telin kendi tarayıcısıyla girmen gerekiyo.diğer web tarayıcılarıyla girersen tl gider.
aman yaa saçma sapan işler en iyisi bşwrmk yinede saol

bykarizma573

bykarizma573

Üye
telefon modeli nedir

bella4

Üye
yaaa fece ayarlarımı bende yaptıramıyorum evet 30 tl yükledim ama nasıl olucak bilmiyorum:hmmm

xalllon

Üye
bendede 5800 var eskiden o.facebook giriyodum şimdi girmiyo bembeyaz ekran cıkıyo öylece kalıyo

AbdulkadirAvan

AbdulkadirAvan

Üye
Arkadaşlar facebook için ayrı bir ayar gerekmiyor Vodafone Internet Ile ÜCRETSIZ ama Nserisi Telefonlarda Her Girmede 3.4 Kuruş Gidiyor

dj eşref

Üye
facebooka 2 yontem var gırmek ıcın......MENU/INTERNET/WEB/SECENEKLER/YER IM YONETICISI/YENI YER IMI YUKLE/ISIM=FACEBOOK/ADRES=0.facebook.com yada zero.facebook.com YAZIN/SECENEKLERDEN KAYDET deyın/komplen cıkın bu kadar

h716043

h716043

Üye
IPTAL AY yaz 3636 gonder ++
opera ile olmaz

'Patron

'Patron

Üye
vodafoneda zero.facebook .com değilmiydi?

Gazolo

Gazolo

Üye
operada paran gider bendede n73 var giriyo,:yuru

Takipçi Satın Al

Üst Alt