Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Geçen Atmde Çektigim Fotograf - Yurdum İnsanı :)
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
anl_tr
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
Geçen Atmde Çektigim Fotograf - Yurdum İnsanı :)
Arkadaşlar geçenlerde atmeden para çekcektim gördügüm yazı karşısında Türkçemizin nekadar kötü kullanıldıgına bir kez daha şahit oldum.
Buyrun
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Anıl Umut
Emekli Yönetici
Bu kadar olmamalı yahu ,günde binlerce kişinin gördüğü,kullandığı Atmnin önüne bu Türkçe'den yoksun yazı..
Acaba yazan kim.Bankadaki memurlardan birine yazdırsalar sanmam böyle olacağını(ama yine de emin değilim)
Hizmetlisi felan yazmıştır herhalde,okuması yazması tam olan adam bunu yapmaz.
anl_tr
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
Yok bankayla ilgisi yok otogardaki atmden bir görüntü
atmenin yanında da büfe vardı galiba büfede adam yazdı...
Perfect!
Üye
bende istanbulda kiralik 'dayre' görmüştüm. ama fotograf çekemedim.
Güzel konu ama ATM Türkçe mi sanki
ATM ---> Asynchronous Transfer Mode
Hani ben tamamen yabancı bir kelime kullanırken Türkçemin içinde; o kelimeyi yanlış kullanan adamı eleştiremeyeceğim.
Hatta o kişinin Türkçeyi benden daha düzgün kullandığını iddia edebilirim. Zira o en azından ATM gibi tamamen yabancı bir kelimeyi az da olsa Türkçeleştirmiş.
Güler misin ağlar mısın...
Güzel konu ama ATM Türkçe mi sanki
ATM ---> Asynchronous Transfer Mode
Hani ben tamamen yabancı bir kelime kullanırken Türkçemin içinde; o kelimeyi yanlış kullanan adamı eleştiremeyeceğim.
Hatta o kişinin Türkçeyi benden daha düzgün kullandığını iddia edebilirim. Zira o en azından ATM gibi tamamen yabancı bir kelimeyi az da olsa Türkçeleştirmiş.
Güler misin ağlar mısın...