Samsung 5603 (Preston) Q Klavye

Sponsorlu Bağlantılar

emrepreston

emrepreston

Üye
    Konu Sahibi
Samsung 5603 (Preston) Q Klavye
Arkadaşlar 5603 için Stardaki gibi q klavye modu yapabilmenin bi yolu war mı ? Şimdiden teşekkürler...

• Beğen
Tepkiler: burakgzi

burakgzi

Üye
walla çpk güzel konu :) ama bide yardım eden çıksa :(

3rhan336

3rhan336

Üye
benim bildiğim yok ama bilenlerden yardım bekliyoruzz

Paranoya

Paranoya

Üye
dostum telefonu yan yatır o zmn olması lazım .

3rhan336

3rhan336

Üye
:s :s

hhhgggffff

Üye
arkadaşlar y6eni yazılımında var diye duydum ben fakat yeni yazılımın ne daha sürümün bilen tam olarak bien var nede başka bişey *#1234# yapınca çıkıyo yazılımı preston kullanıpta ana ekranda 4 ikonu olan arkaaşlar veya menüde çift sekmesi oan arkadaşlar yapıp bize yazılım bilgisi paylaşırlarsa daha detaylı bir araştırma yapabiliriz.

3rhan336

3rhan336

Üye
arkadaşlar y6eni yazılımında var diye duydum ben fakat yeni yazılımın ne daha sürümün bilen tam olarak bien var nede başka bişey *#1234# yapınca çıkıyo yazılımı preston kullanıpta ana ekranda 4 ikonu olan arkaaşlar veya menüde çift sekmesi oan arkadaşlar yapıp bize yazılım bilgisi paylaşırlarsa daha detaylı bir araştırma yapabiliriz.

*#1234# yapınca numaralar cıkıyo ve alttada onayla yazıyo bu nedir

smthlt

Üye
benim menü çift sekmeli ama bende de olmuyor q klavye sürüm numarasıysa s5603jv1h1

ahetahet

ahetahet

Üye
s5603JTIG2

eski yeni hangisi oluyo sımdı bu ?¿

tunaa14

Üye
bnmde sürm numrası bu s5603jv1h1

hhhgggffff

Üye
arakdaşlar bendeki sürüm numarasıda s5603JVIF3 bu hangisi yeni hangisi eski bi bakılsın bakayım

syberblade

Üye
Tabı bunu kullanırken bedava sms'ten yararlanamıyorsunuz . paylasım ıcın tesekkurler . her zman emege saygı . gonul ısterdı kı yatay ekran olsun . rahat yazabılelım =)

emrepreston

emrepreston

Üye
    Konu Sahibi
onuda yaparlar bigün umarım arkadaşım isteriz tabi :) ama bunda kontörün gittiğini bilmiodum teşekkür ederim bilgi için :)

syberblade

Üye
emrepreston '' kardesım yanıln sen degıl benmişim affet :S sms hakkından alıor . yatay olsa da rahat yazsak keske.. ama emege saygı =)

emrepreston

emrepreston

Üye
    Konu Sahibi
önemli değil bu arada arkadaşım bi yolunu buldum sanırsam yatay ekran için :) eğer yapabilirsem bi süre sonra paylaşırım :)

AARLN

Üye
sürüm s5603jvII1