Bitstream Inc. BOLT v2.2 beta 04.14.2010 Update Wep Tarayıcı

Sponsorlu Bağlantılar

everest11

everest11

Üye
    Konu Sahibi
Bitstream Inc. BOLT v2.2 beta 04.14.2010 Update Wep Tarayıcı
Bitstream Inc. BOLT v2.2 beta /Lite {Lightning Fast Browsing Experience} UPDATE

Facebook Myspace Msn WikiPedia Bir Çok Kısa Yol Daha Hızlı Daha Kararlı Bolt Sizlerle

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: sevcet123, tamerkin, matte77 ve 7 diğerleri

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
teşekkürler..

nuri_alco26

Üye
arkadaşlar bende bolt programı var youtube ye girebiliyorum videoyu açıyorum ekranda 100 e kadar dolum yapıyor fakat play tuşuna bastığım zaman videoyu oynatmıyor bunun nedenini bilen varsa ([email protected])a mail atabilirmisiniz size zahmet ne yapacağımı yazarsanız sevinirim.lütfen bu işten anlayan yazsın. bekliyorum....

Ersin Oktay

Ersin Oktay

Üye
Teşekkürler

FlyPgs21

FlyPgs21

Üye
ende de aynı sorun var yardım arkadaşlar :S

alicagin

alicagin

Üye
videoyu acmak icn sol alttan menú deyn ordan preferences i tklayp wideo settngse grin ordan farli bi ekran acilcak wideo simgesi olan biyer. Ordanda ilk secenege NO deyip Ok tsuna basn iknci bi sayfa aclcak ordanda YES e tiklayn sonrasnda facebookdan dnemedm ama youtubeden rahatca video izleyebilirsiniz

fos4luiandeyson

fos4luiandeyson

Üye
arkadaşlar bende bolt programı var youtube ye girebiliyorum videoyu açıyorum ekranda 100 e kadar dolum yapıyor fakat play tuşuna bastığım zaman videoyu oynatmıyor bunun nedenini bilen varsa ([email protected])a mail atabilirmisiniz size zahmet ne yapacağımı yazarsanız sevinirim.lütfen bu işten anlayan yazsın. bekliyorum....

http://www.maxicep.com/s60-3rd-web-...n-youtubeye-girme-resimli-anlatim-314951.html

bu adreste resimli anlatım var kardeş

--------------- Ekleme ---------------

birde daha hızlı diyosunda youtube facebook falan gitmiş neye yarar öyle

^^Positive^^

Üye
teşekkürler...

WoodPecker

Üye
Bu ProgRamda nasıl Zoom Yapıcaz??

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
teşekkürler.

fos4luiandeyson

fos4luiandeyson

Üye
zoom yok preferences dan video settingsten büyetebilirsin sadece

Kafziel57

Üye
teşekkr tamam hadi

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
:tşk:

mrtky35

Üye
vıdeolar ızlenmıo arkadaslar bende n79 var soyledıklerı vıdeo settıng ayarlarınıda yaptım ama ızlenmıo vıdeo vıdeo ızlemek ıcın vtap dıye bı programvar onu ınıdrebılırsınız.

caner çantay

Üye
saol admin ama 240*320 sinide yaparsan sevinirim...

Üst Alt