evet zuhaha:D
zehircbbb Üye Günümüze kadar kim getirmiş Ben Bülent Ersoydan vs hiç bu kelimeleri falan duyamadım daaa...
van_hoijdonk Emekli Yönetici Oxford? 2 tane sanal alem geyikçisinin sallaması... Dil bilimciye baksana: Benim yerimde balık tutuyon ne iş?
Oxford? 2 tane sanal alem geyikçisinin sallaması... Dil bilimciye baksana: Benim yerimde balık tutuyon ne iş?
Aziz™ Üye ilk gördüğümde bende o ihtimali hiç vermedim valla.koskoca oxfordun işi gücü yok neyle uğraşacak ama maksat paylaşım diye açtık konuyu
ilk gördüğümde bende o ihtimali hiç vermedim valla.koskoca oxfordun işi gücü yok neyle uğraşacak ama maksat paylaşım diye açtık konuyu
Praetor Emekli Yönetici Ğuahaha Güzel araştırma azizim Aslında MaxiCep olarak yeni buluşmamızda oraya mı gitsek? Yakından incelemiş oluruz. Puhahaha Zuhaha
Ğuahaha Güzel araştırma azizim Aslında MaxiCep olarak yeni buluşmamızda oraya mı gitsek? Yakından incelemiş oluruz. Puhahaha Zuhaha
Aziz™ Üye Praetor' Alıntı: Ğuahaha Güzel araştırma azizim Aslında MaxiCep olarak yeni buluşmamızda oraya mı gitsek? Yakından incelemiş oluruz. Puhahaha Zuhaha Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim Ata'cım he valla ben zuhahayı değilde puhahahyı merak ediyorum --------------- Ekleme --------------- kabus34' Alıntı: teşekkürler Genişletmek için tıkla ... rica ederim
Praetor' Alıntı: Ğuahaha Güzel araştırma azizim Aslında MaxiCep olarak yeni buluşmamızda oraya mı gitsek? Yakından incelemiş oluruz. Puhahaha Zuhaha Genişletmek için tıkla ... teşekkür ederim Ata'cım he valla ben zuhahayı değilde puhahahyı merak ediyorum --------------- Ekleme --------------- kabus34' Alıntı: teşekkürler Genişletmek için tıkla ... rica ederim