JAF Çözümleri

Sponsorlu Bağlantılar

mellihyurdemi

mellihyurdemi

Üye
hocam ben v40 yaptım telefonu baya da oluyo... ancak tekrar bu işlemi yapmak saçma gelio bana... hellooxi mi beklesem diorum yoksa baştan mı v40 yapsam bilemiorum... bende 5800 war asıl rengi blue ama bnm tel navigation edition oldu... hack yapmaktaki tek amacım patchleri çalıştırmak... hack olmadan da o çalışmıo biliyosun...

aryscat

aryscat

Üye
Sağol kardeş..3. linkdeki driverler olmasa yapamazdım.

experz

Üye
Selam bende hac yapıyodum sanırım bi hata oldu veya tel.bozuldu .Resim koyucam bi baksanız.Bide tel.usb'ye bağlı bi şekilde ekranda beyaz ekran var öle kaldı 20dk gibi.Acill Yardım.

mustafa

mustafa

Üye
    Konu Sahibi
Selam bende hac yapıyodum sanırım bi hata oldu veya tel.bozuldu .Resim koyucam bi baksanız.Bide tel.usb'ye bağlı bi şekilde ekranda beyaz ekran var öle kaldı 20dk gibi.Acill Yardım.

tel bozulmaz merak etme. için rahat olsun. bende v31 e downgrade yaparken öyle olmuştu. kapat telefonu yeniden başla işlemlere sorun olmaz merak etme

kadersiz_ask

Üye
arkadaşlar ben 5800 kullanıyorum eskiden telefonum rm 356 v40 yüklüydü sonra rm428 e döndüm şimdi geri rm 356 ya dönemiyorum lütfen yardım edin

mustafa

mustafa

Üye
    Konu Sahibi
o konuda bi bilgim yok ne desem yalan olur arkadaşım. rm kodunu değiştirmek pek cazip gelmemişti bana.

lordofrose

Üye
s.a..! üstadlar ben JAF.1.98.62_with_PKEY_Emulato... .rar indirmeye calıstım inmiyor vicdansız dosya tek tek nette arattım emulatör iniyor ya zip den cıkmıyor ya winrardan skıntı üstüne skıntı ilk defa da yazılım güncellemesi yapmıyorum...n.s.u ile denedim yazılımı buluyorum ama yuklemeye son 15 dk kala resetliyor cihaz kendini we bir daha acılmıyor data kablosunu cıkarmadan delirdim bu nasıl işdir yahuu

mustafa

mustafa

Üye
    Konu Sahibi
ilk sayfada link verdim arkadaşım. kendim upload ettim...

XpresMusic ReD

Üye
arkadaşlar bu hack olayını yaptıktan sonra ne yüklüyosunuz tele yani yapmaya değecek bişey var mı bana da anlatın benim bilmediğim uygulamalar var galiba herkes hack ten bahsediyo ne değişiyo telefonda yani imzasız sertifikasız yükleme yapılıyo onu biliyorumda ne gibi uygulamarla fazladan ne yapılıyo telefonda bilen arkadaşlardan biri yazarsa sevinirim teşekkürler ...

mustafa

mustafa

Üye
    Konu Sahibi
telefonda sınır olmaması benim için en büyük özellik hiç bir şey yüklemesem bile hack yaparım çünkü sınırları sevmiyorum :D

kalruan

Üye
mstfckmk anlatım için çok çok saol :oke: v.40 yüklemeyi hep istiyordum hep bi hata hep bi hata. Sonunda başardım. Gelelim sorunumun çözümüne belki faydası dokunur benzer şekilde sorunu olanlara.
Tel kapalıyken program teli görmüyordu bir türlü , power tuşuna basınca bilgisayardan sanki yeni donanım bulunmuş gibi ses geliyor ama bişey olmuyordu(sistem vista bu arada) mstfckmk nin 3.maddede verdiği driverları indirdim aygıt yöneticisini açıp pusuya yattım . Power tuşuna basınca kısa süreliğine yeni bi aygıt beliriyor ama kayboluyo 1-2sn içinde , onu yakalayıp sürücüyü güncelle deyince indirdiğim driverları gösterdim , :aha:sonuç süper oldu tel i flashlayabildim sonunda. Bu saçma problem yüzünden 1 hafta cebelleştim. Bir kişiyi bile kurtarsa kardır.

muratsim67

Üye
kardeş bu 0s9.2 işlwtim sistemli telefonlara yapılıyormu versiyon v400(nokia e51)

mustafa

mustafa

Üye
    Konu Sahibi
kardeş bu 0s9.2 işlwtim sistemli telefonlara yapılıyormu versiyon v400(nokia e51)

bilgim yok o konuda maalesef

--------------- Ekleme ---------------

mstfckmk anlatım için çok çok saol :oke: v.40 yüklemeyi hep istiyordum hep bi hata hep bi hata. Sonunda başardım. Gelelim sorunumun çözümüne belki faydası dokunur benzer şekilde sorunu olanlara.
Tel kapalıyken program teli görmüyordu bir türlü , power tuşuna basınca bilgisayardan sanki yeni donanım bulunmuş gibi ses geliyor ama bişey olmuyordu(sistem vista bu arada) mstfckmk nin 3.maddede verdiği driverları indirdim aygıt yöneticisini açıp pusuya yattım . Power tuşuna basınca kısa süreliğine yeni bi aygıt beliriyor ama kayboluyo 1-2sn içinde , onu yakalayıp sürücüyü güncelle deyince indirdiğim driverları gösterdim , :aha:sonuç süper oldu tel i flashlayabildim sonunda. Bu saçma problem yüzünden 1 hafta cebelleştim. Bir kişiyi bile kurtarsa kardır.

evet akıllıca bende öyle yapmıştım daha önce. aygıt yöneticisinde donanımı buluyor sonra geri kayboluyor kaybolmadan tıklayıp driveri yüklemiştim :oke:

eros1905

Üye
" Disk hatası - Yazma " diye bir sorunla karşı karşıyayım. Telefon sağlamdı şuan Bütün işlemlerden sonra telefon 40.0.0 haliyle açtıktan sonra 5 dk beklettim bu hatayı aldım. Şans yokki arkadaş:ağlarım:

mustafa

mustafa

Üye
    Konu Sahibi
" Disk hatası - Yazma " diye bir sorunla karşı karşıyayım. Telefon sağlamdı şuan Bütün işlemlerden sonra telefon 40.0.0 haliyle açtıktan sonra 5 dk beklettim bu hatayı aldım. Şans yokki arkadaş:ağlarım:

sorununu tam açıklarsan yardımcı olurum

emirkan25

emirkan25

Üye
çok teşekkürler emeginize saglık

ahmet meço

ahmet meço

Üye
slm ben 2 hasfta önce telefonumu hac ledim fakat kırmızı yapmak için denediginde şu hatayı veriyorDetected P-: 90009B6C
P- nokia module version 01.02
Init usb communication...
PRESS POWER ON NOW!
Searching for phone...Found
Sending RAW loader...
Using 009.012.005
Elf2flash 09.11.000
CMT RAW loader...
Patching RAW boot step1...
Patching RAW boot step2...
Patching RAW boot step3...
Sending RAW Loader...
......Error booting phone...
ne yapmam lazım yardımcı olursurmusunuz

efe574

efe574

Üye
slm ben 2 hasfta önce telefonumu hac ledim fakat kırmızı yapmak için denediginde şu hatayı veriyorDetected P-: 90009B6C
P- nokia module version 01.02
Init usb communication...
PRESS POWER ON NOW!
Searching for phone...Found
Sending RAW loader...
Using 009.012.005
Elf2flash 09.11.000
CMT RAW loader...
Patching RAW boot step1...
Patching RAW boot step2...
Patching RAW boot step3...
Sending RAW Loader...
......Error booting phone...
ne yapmam lazım yardımcı olursurmusunuz

aynı hata bendede var telı tanıtmaya baasaramadım pc yardımcı olacak kapalı ıken bırkez basıyorum bılınmeyen aygıt yukleme basarısız dıyor neden acaba

mustafa

mustafa

Üye
    Konu Sahibi
aynı hata bendede var telı tanıtmaya baasaramadım pc yardımcı olacak kapalı ıken bırkez basıyorum bılınmeyen aygıt yukleme basarısız dıyor neden acaba

İşletim sisteminiz nedir? Yazılanları tam olarak uyguladınız mı? Telefon olmadığı için deneyemiyorum.

Üst Alt