Rica ederim... :oke:
mami24 Üye Ue-Gazi' Alıntı: Ben gayet düzgün bir şekilde kullanıyorum gerektiği zaman... İsterseniz birde Manuel olanını deneyiniz... Genişletmek için tıkla ... haha biz çalışmıyo diyoruz bu aynı şeyleri tekrarlayıp duruyor...
Ue-Gazi' Alıntı: Ben gayet düzgün bir şekilde kullanıyorum gerektiği zaman... İsterseniz birde Manuel olanını deneyiniz... Genişletmek için tıkla ... haha biz çalışmıyo diyoruz bu aynı şeyleri tekrarlayıp duruyor...
Ue-Gazi Emekli Yönetici Konu Sahibi mazlum1790' Alıntı: teşekkür Genişletmek için tıkla ... Rica ederim...
Ue-Gazi Emekli Yönetici Konu Sahibi mami24' Alıntı: haha biz çalışmıyo diyoruz bu aynı şeyleri tekrarlayıp duruyor... Genişletmek için tıkla ... Sevdirme kendini canım arkadaşım...
mami24' Alıntı: haha biz çalışmıyo diyoruz bu aynı şeyleri tekrarlayıp duruyor... Genişletmek için tıkla ... Sevdirme kendini canım arkadaşım...
Ue-Gazi Emekli Yönetici Konu Sahibi att_sml9238' Alıntı: sağolasın yha çok işime yaradı... Genişletmek için tıkla ... Rica ederim...