2.El Tertemiz Masaüstü Şuan Kullanıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OguzhanIhtiyar

OguzhanIhtiyar

Üye
    Konu Sahibi
2.El Tertemiz Masaüstü Şuan Kullanıyorum
arkadaşlar masaüstü bilgisayarım tertemizdir şuan kullanıyorum artık oyun oynamamak için satiyorum (malum öss süreçi) kafa kafaya denk olabilicek laptoplarlada takas edebilirim özellikleri

İşlemci:İntel P4 3.0
Anakart:Gigabyt 8N-775
Hd:80GB Samsung
DVD-RW
Ekran Kartı:Atiradeon HD3650 512mb PCI
RAM:1GB+1GB:2GB 800 MHZ
Ethernet
ses Sistemi:JWIN A-3322 2+1 ANFİLİ SES SİSTEMİ
Monitör:LG 21'5-W2243S
Mouse:A4-Tech X7

Fiyat:750YTL

Ses Sistemi vs Ekran 3-4 Aylık en ufak cizik yok.bütün parçaların faturaları mevcut

Emre-45

Emre-45

Üye
Fiyatın çok yuksek sana bi ornek vereyim..

-250 gb hdd
-2 gb ram
-256 tumleşik ekran kartı (1 gb paylaşımlı)
-lenovo

bu model migrosta 799 tl ye satılıyor ve laptop...

OguzhanIhtiyar

OguzhanIhtiyar

Üye
    Konu Sahibi
fiyatta pazarlık olur ama parçalardan ram ekran kartı monitör mouse ses sistemi sıfır gibi :)

--------------- Ekleme ---------------

hatta şöle söliyim ekran ve ses sistemi 3 aylık ekranın zaten 0ı 330 ytl :)

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Verdiğin fiyat çok yüksek. Satamazsın demiyorum. Gider cahilin birine satarsın. Tabi gönlün elverirse.

Intel P4 3.2GHZ
Aopen P4 Anakart
Nvidia GeForce FX 5500 Ekran Kartı
Samsung 40GB HDD
Kingston 2GB 800MHZ Ram
Aopen yan kapağı şefaf plexi glass ve kasanın tamamı siyah elektrostatik toz boya ile boyanmış PC Kasaı
Philips 17'' Monitör
HP Klavye ve Mouse set
Minton Hoparlör

Yukarıda özelliklerini saydığım eski bilgisayarımı 300 TL' ye sattım. Bilgin olsun... :)

OguzhanIhtiyar

OguzhanIhtiyar

Üye
    Konu Sahibi
fiyat pahalı deil ekran 330 milyon daha 3 aylık faturası duruyo ses sistemi 240 milyon 5 aylık faturası duruyo senin sattığın pc ile bnm pcnin ekran kartıda bir deil

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
fiyat pahalı deil ekran 330 milyon daha 3 aylık faturası duruyo ses sistemi 240 milyon 5 aylık faturası duruyo senin sattığın pc ile bnm pcnin ekran kartıda bir deil

Yolun açık olsun ozaman arkadaşım... ;) Bilişim sektöründen anlamadığın ortada... Hayırlı satışlar ozaman... ;)

manfire

Üye
bende lg x 110 marka mini notebook var yaklaşık bir senelik cihaz fakat diyebilirimki bir ay bile ancak kullanılmıştır sıfır gibi diyebilirsin bir yıl daha garantisi var sanada uyarsa takas edebiliriz düşünürsen aara beni tel 0532 728 21 03

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt