ya bu konuya birisi el atsın Allah aşkına..
Pure Life Üye Nadir' Alıntı: ya bu konuya birisi el atsın Allah aşkına.. Genişletmek için tıkla ... Nadir abi lütfen yöneticiye ihtiyacımız var.
Nadir' Alıntı: ya bu konuya birisi el atsın Allah aşkına.. Genişletmek için tıkla ... Nadir abi lütfen yöneticiye ihtiyacımız var.
Anıl Umut Emekli Yönetici Bu üyeye yöneticilik değil de daha başka,şekilli ,çizgili bir rütbe düşünülecek böyle devam ederse.
Anıl Umut Emekli Yönetici Anıl Umut' Alıntı: Bu üyeye yöneticilik değil de daha başka,şekilli ,çizgili bir rütbe düşünülecek böyle devam ederse. Genişletmek için tıkla ... Ne de güzel olmuş rütbesi
Anıl Umut' Alıntı: Bu üyeye yöneticilik değil de daha başka,şekilli ,çizgili bir rütbe düşünülecek böyle devam ederse. Genişletmek için tıkla ... Ne de güzel olmuş rütbesi
Samsunspor Emekli Yönetici Anıl Umut' Alıntı: -Güven lazım .Ve daha bir çok şey lazım ama en önemlisi Güvendir. Genişletmek için tıkla ... Anılcım ben burdayım
Anıl Umut' Alıntı: -Güven lazım .Ve daha bir çok şey lazım ama en önemlisi Güvendir. Genişletmek için tıkla ... Anılcım ben burdayım
Uzmandede Üye Samsunspor' Alıntı: Anılcım ben burdayım Genişletmek için tıkla ... Konu komediye döndü
Anıl Umut Emekli Yönetici Samsunspor' Alıntı: Anılcım ben burdayım Genişletmek için tıkla ... Sen her zaman burada,yürektesin.
Samsunspor Emekli Yönetici Anıl Umut' Alıntı: Sen her zaman burada,yürektesin. Genişletmek için tıkla ...