yardımcı olabilir misiniz:)?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

aytennn83

Üye
    Konu Sahibi
yardımcı olabilir misiniz:)?
Merhabalar..pcye gecen hafta fomat attık, ses gitmiş, ben cok anlamıyoru pcden benden baskasıda ilgilenmez zaten:))simdi ses yok nasıl yapıcam bilmiyorum:(( ses kartı falan okudum ama nerdedir nedir hiç bi fikrim yok. ltfn birileri yardımcı olabilir mi??Şimdiden cok teşekkürler...

EMRE4488

EMRE4488

Üye
Merhabalar..pcye gecen hafta fomat attık, ses gitmiş, ben cok anlamıyoru pcden benden baskasıda ilgilenmez zaten:))simdi ses yok nasıl yapıcam bilmiyorum:(( ses kartı falan okudum ama nerdedir nedir hiç bi fikrim yok. ltfn birileri yardımcı olabilir mi??Şimdiden cok teşekkürler...

Merhaba format attıktan sonra ses gelmediyse ya ses kartının driverlerini yüklememişlerdir yada windowsu hatalı kurmuşlardır bilgisayarım-özellikler- donanımdan aygıt yöneticisine girin herhangi birinde ünlem işareti gibi bir işaret var mı acaba...eğer varsa tahminimce driverleri yanlış kurulmuş veya hiç kurulmamış ..tekrar kurmanızı öneririm ana kart cd sinin içinde olmalı.(pcı ses kartı kullanmıyorsanız :) ) eğer sorunu yine girelmezse tekrar düzgün bir şekilde format atmanız gerekmektedir bildiğim bu kadar sitede ki arkadaşlar daha detaylı bir şekilde size aktarır siz bu işlemleri yapana kadar iyi günler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt