5800 gps sorunu yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
baya1994

baya1994

Üye
    Konu Sahibi
5800 gps sorunu yardım
ARKADAŞLAR BASLIKTA DEDİĞİM GİBİ 5800 ALMIŞTIM 1 AY OLDU HERHALDE NEYSE ÖNCEDEN GPS BULUYORDU ALT ÇUBUK 5 KADEME ÇEKİYORDU 1 HAFTADIR GPS GİREMEDİM TELEFON YAVAŞLADI FORMAT ATTIM TELEFONA AMA ŞİMDİ BULMUYOR 10 DAKİKA DIŞARDA BEKLEDİM BULMADI BİDE DURMADAN SECENEKTEM AYAR KISMINDAN ÇEVRİM İÇİ YAP HATASI VERDİ YAPIYORUM GENE OLUYOR BENDE DÜN GARMİN YÜKLEDİM FORUMDA NE ANLATTILARSA YAPTIM GENE OLMADI GPS SORUNMU VARKİ ANLAMADIM 1 AYLIK TELEFONU GARANTİYE GÖNDERMİYİM DİYORUM YARDIM EDİN KAFAYI YİYECEM:off::off::vur:vur

Mustafa1300

Mustafa1300

Üye
gps modülünde sorun olabilir telefoncuya göster istersen

ccavuss

ccavuss

Üye
aynı sorun bendede var kardeş yaa önceden buluyordu gps şimdi yok. sen ne yaptın nasıl çözdün problemi anlatır mısın.bende yapayım..

YuZaRSiFTaN

YuZaRSiFTaN

Üye
bendede su anda gps yavas calısıyr yani cok takılıyor :S ama sunuda bilmenizi isterimki bulutlu havalarda gps cekimi calısmıyor :(

SIGINAK

Üye
çözüm hard ve soft format dikkat edin telefon rehberi ve erşey gidecek aynı sorun bendede var her ay format atmaktan bıktım

--------------- Ekleme ---------------

ayrıca söylemeyi unutttum hiç bir tane güncelleştirmeyi yüklemeyin

dgdizayn

dgdizayn

Üye
Arkadaslar sanırım uydu ile problem var bendede gitmeye basladı bu aralar

XpresMusic ReD

Üye
bende de aynı sorun oldu çevrimdışıyken yerimi tespit ediyodu dün telefona format attım artık bulmuyo ç.içi olmama rağmen 2-3 kont gitti ama hala bulamadı bende çıktım tabiki eskiden ç.dışıyken bile buluyodu bi de bugünlerde hava bulutlu belki onunla alakalıdır :s bu arada arkadaş yukarıda alt çubuk 5 kademe çekiyodu demiş bende hiç 1 kademeden yukarı çekmedi ama eskiden buna rağmen en fazla 1-2 dk da buluyodu şimdi alt çubuk yanıp sönüyo 5-6 dk bekledim bulmadı bakalım hava açıkken deneyecem bi de :s demekki kışın kaybolursak bi yerde b.k u yedik :D :D yine dededen kalma sora sora bağdat bulunur hesabı talırız artık :D :D :D

YuZaRSiFTaN

YuZaRSiFTaN

Üye
bende de aynı sorun oldu çevrimdışıyken yerimi tespit ediyodu dün telefona format attım artık bulmuyo ç.içi olmama rağmen 2-3 kont gitti ama hala bulamadı bende çıktım tabiki eskiden ç.dışıyken bile buluyodu bi de bugünlerde hava bulutlu belki onunla alakalıdır :s bu arada arkadaş yukarıda alt çubuk 5 kademe çekiyodu demiş bende hiç 1 kademeden yukarı çekmedi ama eskiden buna rağmen en fazla 1-2 dk da buluyodu şimdi alt çubuk yanıp sönüyo 5-6 dk bekledim bulmadı bakalım hava açıkken deneyecem bi de :s demekki kışın kaybolursak bi yerde b.k u yedik :D :D yine dededen kalma sora sora bağdat bulunur hesabı talırız artık :D :D :D

ne güzel dimi eski adetler sora sora bagdat bulunurmus en garantili cözüm :) ne varsa eskilerde var zaten ne demiş eskiler demir delik cıktı mertlik bozuldu telefon cıktı iletişim koptu :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...