Sırasını çizen kıza kelepçe

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sırasını çizen kıza kelepçe

New York'ta sırasını karalayan 12 yaşındaki kız tutuklanıp kelepçelenerek iki saat sorgulandı.

Queens’te bir lisede meydana gelen olayda, Alexa Gonzalez, sırasına silinince çıkan bir kalemle ‘Arkadaşlarım Abby ve Faith’i seviyorum’ yazdı. Öğretmeni kızı tartaklayıp polise şikâyet etti.

Kızın serbest kalması için 1 milyon dolar kefalet istenince anne Moraima Camacho çılgına döndü. Avukatın polis merkezine ulaşmasıyla sorgulamaya son verildi, suç işlenmediği kararına varıldı. Camacho, polisin özür dilediğini, olayın saçmalıklar silsilesi olduğunu söylüyor. (afp)

• Beğen
Tepkiler: haltie

Anıl Umut

Emekli Yönetici
2 Saat sorgu mu?Kefalet mi?

Olay NewYork'da ama, benim sırayı kamufle etmem lazım okul bitmeden,belli mi olur tutup beni de götürürler:)

Aziz™

Aziz™

Üye
ne kadar gereksiz bir iş yapmışlar Anıl'ın dediği gibi o zaman Türkiye'deki bütün öğrenciler idamlık:hmmm

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
anıl iyisimi sen yarın bir kutu vernik al bir iki tanede zımpara birde ağaç macunu önce macunla cizdiğin yerleri dolduruyorsun zımpara ile düzeltip en son vernik atıcaksın :)

Anıl Umut

Emekli Yönetici
anıl iyisimi sen yarın bir kutu vernik al bir iki tanede zımpara birde ağaç macunu önce macunla cizdiğin yerleri dolduruyorsun zımpara ile düzeltip en son vernik atıcaksın :)
Ben asla sırayı karalamam,devlet malına zarar vermem.Benden öncekiler yapmış adi herifler.
Fırsatım olsa vernik atarım ama:)

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Ooo benim sıra yazıdan gözükmüyor :d:
Özlü sözlerle doldurmuşlar sağolsun 12 ler :ehe

mazlum1790

mazlum1790

Üye
öğretmen o kadar boş şeyler yapacağına kızı uyarsaydı daha iyi olurdu

zehircbbb

zehircbbb

Üye
Yuh be :D Benim sıramı öğrencilerle beraber 2 kişi kullanıyorduk :D Gelen kutum yazmıştım o bana not bırakıyordu ben ona :D Çok tatlıydı ama çocukça tabiki :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt