5800,5530 ve N97 Fun Club!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Ferzan

Ferzan

Üye

burdan

ya da burdan jafı

aşağıdan da pkey emülatörü indirebilirsin
ellerine sağlık hocam

--------------- Ekleme ---------------

Emülatörlerin hepsinimi indirmemiz lazım ??

tayyaraga58

tayyaraga58

Üye
allah razı olsun hacı senden ya yeminle süpersin mükemmelsin.

ahmetsoul

ahmetsoul

Üye
n97"yi elektrikli şarjdan çıkartınca çoğu zaman hala şarj oluyor gösteriyor.
usbden şarj edince hiç olmuyor bu olay.
sebebini/çözümünü bilen var mı ?

birde jafı windows 7de çalıştırabilen var mı ?

tamtam26

Üye
Merhaba arkadaşlar nokia 5800 xpressmusic kullanıcısıyım.
Maps loader 3.0 ı bilgisayarıma indirdim,kurdum,telefonuma da türkiye haritasını ve sesleri yükledim.Ancak telefonumda haritalar a girdiğimde konumumu göstermiyor. Bağlantı oluyor. Enlem boylam üstteki satırda görünüyor. Ancak harita görünmüyor. Beyaz bir ekran ve ortasında kırmızı bir nokta var. Bir hata mı yapıyorum acaba ? Altta uydu yeşile dönüyor. Onun üstünde de 0.00 kb yazıyor.

lad_enes

Üye
s.a , bende 5800 kirmizimi güncellemek istiyorumda

0587676 Euro2 Turkey Navi
bu kod ile mi günclleyeceğim ? Red olanındanmı , ne farkı var ikisinin?

serf_acun

Üye
nadir baba teşekkürler. vito gibi değil. ekranda baya küçük görünüyor.ama olsun ilgilenmen bile çok güzel.umarım gitar tuner n97 uyumlu kısa sürede site miz de görürüz.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
birşey değil bulursam siteye eklerim..

xraicon

xraicon

Üye
arkadaslar 5800 a yeni bir frimware gelecek mi herhangi bir duyum falan var mi tarihi veya?
gelecekse tahmini yeni olarak ne ozellikler olur.

parlamentt

parlamentt

Üye
Arkadaslar N97 RM 505 i guncelledıkten sonra sag hoparlorden ses gelmıyor. Bu sorunu hala cozemedık yardımcı olabılecek bırısı yokmu. Jaf box la yazılım attırmayı denedım kımse yanasmıyor yazılım atma ısı yarıda kalabılır dıye. Bızı bu dertten kurtaracak bırını arıyorum.
Lutfen yardım edın caresı nedırr.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
arkadaslar 5800 a yeni bir frimware gelecek mi herhangi bir duyum falan var mi tarihi veya?
gelecekse tahmini yeni olarak ne ozellikler olur.
şimdilik ses yok..
Arkadaslar N97 RM 505 i guncelledıkten sonra sag hoparlorden ses gelmıyor. Bu sorunu hala cozemedık yardımcı olabılecek bırısı yokmu. Jaf box la yazılım attırmayı denedım kımse yanasmıyor yazılım atma ısı yarıda kalabılır dıye. Bızı bu dertten kurtaracak bırını arıyorum.
bilen varsa yardım eder..

Ferzan

Ferzan

Üye
Nadir hocam geçen bir arkadaşımda iphone telefonunu gördüm dıkunmatiği çok hassas en hafif dokunmayı bile hissediyor benim telefonum n97 ama bu kadar hassas değil dokunmatiği hassaslaştıracak bir program veya bir yöntem varmıdır sizden veya bilen diğer arkadaşlarımdan bizimle paylaşmalarını rıca ediyorum şimdiden teşekkürler...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ya programlar bölümüne bir bak..şimdi tam hatırlamıyorum..

Ferzan

Ferzan

Üye
ya programlar bölümüne bir bak..şimdi tam hatırlamıyorum..
baya aradım da bulamadım sonra sizlerden yardım istemeyi tercik ettim aramadan sizleri meşgul etmem hocam :)

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
tamam bulunca haber veririm..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
birşey değil..

ahmetsoul

ahmetsoul

Üye

kardes aynı durum bende de var
bilen yapan eden yok
jaf+usb ile ben yaptım ama olmadı
jaf+box ile birisinin denemesi, lazım
:heyo:

osmanshen

Üye
s.a

nadir abi, 5800'ı modifiye bölümünde yazan professionel firmware ile hackledim. sonra, yedeklemiş olduğum ayarları mesajları geri yükledikten sonra telefon kilitleniyor hatta tuş kilidi açılmıyor bile. format atınca düzeliyor fakat ben yedeklediğim bilgileri telefona yükleyemıyorum. v40ı tekrar yukleyyıp tekrar denedim yine aynı hatayı aldım. firmwarei yüklerken bi kaçkerre yanlış flaşlama yaptım modifiyeli dosyayı değiştirmeden flaşladım. acaba flaşlarken bozdum mu:box walla şimdi telefon bana ben telefona bakıyorum :d:
ne yapmamı önerirsin? :hmmm

serdar_3434

Üye
ben daha bu gün nokai cluptan telefonuma yazılım yüklettim tel süper oldu ama şimdide mesaj sensörü yanıp duruyo ya nolur yardım edin teşekkürler:off:

osmanshen

Üye
sensör ayarlarını kontrol ettin mi?

--------------- Ekleme ---------------

bildirim ışığı yanıp sönüyor değil mi?