5800 takas iphone

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
laveled

laveled

Üye
    Konu Sahibi
5800 takas iphone
herkese ii geceler ya arkadaslae ben bu 5800 bir türlü ısınamadm iphonenin ilk cıkanı weya 3g ile takas etmeyi düşünüyorum üstüne tahmini kaç tl wermem gerekir

scuf

scuf

Üye
şu an 5800 fazla kullanmadıysan 350-400 Tl civarı alırlar , geçen bi arkadaşım satmak zorunda kaldı en fazla 1 hafta kullandı garanti falan hepsi var 508 tl ye almıştı 400 e anca satabildi max satacağın miktar en fazla 400 falan olur , internetten iphone fiyatalrına bak hesabı sen yap :oke:

kenandegim

Üye
MSN fln verebilirsen görüşelim başa baş takas etcem...

laveled

laveled

Üye
    Konu Sahibi
iphone 3gs ile mi

--------------- Ekleme ---------------

orhaan48

orhaan48

Üye
herkese ii geceler ya arkadaslae ben bu 5800 bir türlü ısınamadm iphonenin ilk cıkanı weya 3g ile takas etmeyi düşünüyorum üstüne tahmini kaç tl wermem gerekir

yazık olur
iPhone alayım mı almayayım mı iPhone artıları eksileri hepsi burada
* (-) Türkiye’de 3G yok!
* (-) iTunes, yani tekil şarkı veya albüm satın alma hizmeti Türkiye’de verilmiyor
* (-) 2 operatör de toplamda 1600YTL’nin üzerinde fiyat biçmiş. Değer mi? Eve veya arabaya girmek daha mantıklı değil mi?
* (-) Ses kalitesi ve kulaklığı harika.
* (-) MMS mesaj atma yok!
* (-) Başka operatöre ait sim kartla çalışmaz.
* (-) Türkçe menü yok!
* (+) Youtube’e kapalı olsa bile iPhone üzerinden ulaşmak mümkün!
* (-) Gerçekten hakkını vererek kullanırsanız pili 1 buçuk gün anca dayanıyor.
* (-) A2DP, yani stereo Bluetooth kulaklık desteği yok.
* (+) İçinde cep telefonu, browser, gmail ve ipod touch barındırıyor.
* (-) 2 yıl sonra hâlâ iPhone 3G kullanmak mı? Yani 2 yılda yeni iPhone(lar), Google G1(lar) çıksa bile devam.
* (-) İçinde gelen oyun yok! Almak veya yüklemek gerek
* (+) Geniş ve parlak bir ekrana sahip. Film izlemek çok ketifli.
* (-)
kullanım klavuzu yok
* (-) Kilitlendiğinde resetlemesi zor. Çoğu insan ne yapacağını bilmediğinden şarjının bitmesini bekliyor.
* (+) Okul ortamında hava atmak için ideal
* (-) Sim kart değiştirmek eziyet.
* (-) Hazırda Türkçe klavyesi yok!
* (-) Çıkarılabilir pili yok. 300-400 şarjdan sonra pili serviste fahiş fiyatlara değiştirmek gerek.
* (+) Safari ile harika web gezinimi sağlıyor.
* (-) Kopyala yapıştır özelliği yok!
* (-) iPhone aksesuarları da kendisi gibi pahalı. Kılıfından, bluetooth kulaklığına kadar.
* (-) Java ve Flash desteği yok. Java oyunları unutun!
* (+) Hızlı dokunmatik ekran
* (-) Sınırlı internet paketleri ile sunuluyor
* (-) Taslak mesaj yazılamıyor
* (-) 2 megapiksellik kamerası var, fakat video kaydı yapamıyor. Zoom yok, flaş yok. Çamur gibi fotoğraflar çekiyor.
* (-) Bluetooth üzerinden diğer aletlere içerik gönderilemiyor, Bluetooth sadece ve sadece kulaklık için kullanılabiliyor.
* (-) Hafıza kartı kullanılamıyor. Belleği arttırılamıyor
* (-) FM radyosu yok.
* (+) Jailbreak ile her türlü program yüklenebiliyor!
* (-) Türkiye satış fiyatına süper bir dizüstü bilgisayar alınır!
* (-) iTunes şarkılarını melodi olarak kullanmaya izin vermiyor.
* (-) SMS mesaj grupları oluşturulamıyor. Toplu mesaj göndermek işkence
* (-) Safari tek tabı yükleyebiliyor. Aynı anda birden fazla tabda site yüklemek mümkün değil
* (-) Sesli arama, sesli komut ve ses kayıt yok.
* (-) Miniminnacık telefonlar varken onların yanında kalas gibi kalıyor.
* (-) Telefonun içindeki mp3′ler melodi olarak kullanılamıyor.:bann:

laveled

laveled

Üye
    Konu Sahibi
arkadşım saol ama biliyorum ama 5800 aldım alalı sorunu bitmedi

osmanaktag

Üye
arkadşım saol ama biliyorum ama 5800 aldım alalı sorunu bitmedi

Arkadaşım Ne Sorunu Bu Açıklama yaparmısın.Bende hiç sorun yok.

Lord_oF_Dark

Lord_oF_Dark

Üye
iPhone oyuncak gibi bişeymiş :D yaramaz o zmaan en iyisi nokia

ÖZGÜNBEY

ÖZGÜNBEY

Üye
valla 5800'ı hiç beğenmem çünkü hatalı bir telefon -en azından Türkiye'dekiler- ama iphone denen sözde teknolojik özde uyduruk, sırf dokunmatik ekranı yüzünden tonla paraya satılan, çağdışı kalmış olan cep telefonu 5800'ın yanına bile yaklaşamaz :nono:düşün ki o iphone denen cep telefonu demeye bin şahit isteyen cihazda bluetoothla veri alıp gönderemiyosun bile! daha video çekme(!) özelliği 2. jenerasyon iphonelarda yeni eklendi ki 6 senelik cep telefonlarında bile video çekme özelliği mevcuttu (yani apple'ın cep telefonu piyasasını ciddiye almadığı bu cihazından belli oluyo)

ben dokunmatik sevmem ama Nokia'dan şaşma derim, illaki dokunmatik istiyosan Nokia X6'yı öneririm; ekranı iphone'nun ekranıyla aynı özellikte yani kapasitif multi touch, özellikleri de gerçekten iyi ne ararsan var :oke:

petrucci82

petrucci82

Üye
arkadaşlar ben 5800 kullanıyorum ve bayıla bayıla kullanıyorum.gayet memnunum.ama iphone hakkında da okadar ağır konuşmayın.evet çok saçma eksileri varfarkındayım saymakla bitmez ama yine de fean alet değil statik dokunmatik ekran çok iyi..parmaktan başka bişeyle dokunmayı algılamıyor..bi de iphone yazılım konusunda çok şanslı ve o telefonu öle fahiş fiyatlara sattıran da yazılım zenginliği.bunlar dışındaki her konuda 5800 diyorum..

bu arada multi touch 5800 da da var sadece bu özelliği işleyen kullanan yazılım yapılmıyor.ben de piano var ve iki sese aynı anda basabiliyorum..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
ya şu iphone u kötüleyenler acaba hiç kullandılar mı?

laveled

laveled

Üye
    Konu Sahibi
yaw forumda araştırın iphone ile ilgili uygulamaları walla azım açık kalıo. ama kararlıyım yazın alacam görünüşü flan hariika

Arkadaşım Ne Sorunu Bu Açıklama yaparmısın.Bende hiç sorun yok.

arkadaşım kulaklık bozuldu,ikidebi kitleniyo reset atıyoo,batarya deişti ama hala aynı.... şikayet wara gr 5800 yığın sorun war

[email protected] hem msn hemde mail olarak kullanıyorum bende de 5800 var konuşalım

arkadışım onun sattığı çin iphonesi büyük ihtimal özelden yazdm cevapwermedi kafa kafaya yapcakmış bide iphone3gs 1.300 flan

alicem123

alicem123

Üye
ya şu iphone u kötüleyenler acaba hiç kullandılar mı?

Ben kullandım öz abimde var 3Gs güzel telefon ama bir bayada az özellikleri var ama süper bir telefon ciddiden. Bir yerden duymustum apple fiyatları düşürcekmiş. Cünkü halk bu fıyatlara tepkı cıkıcakms. Gene 800-900 tl bişşeler yapsa alınmaya hakikkaten değer. Ama 1.500-1.600 tl civarıda bir telefona bayınılmaz :)

laveled

laveled

Üye
    Konu Sahibi
bende duydum yeni çıkacak olan iphone hd nin fiyatı diğerlerine göre ucuz olcak diee

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
İnşallah yazın bende almayı düşünüyorum..fiyatlar düşsede herkes alsa..

petrucci82

petrucci82

Üye
iphone 3g kullandım (arkadaşımın)şu an 5800 ım var..param olsa 2 sini birden taşırım yer yer ikisi de birbirine basıyor..mesela uygulamalarda iphone müthiş.ama donanım anlamında 5800 + bir alet yok yok..bu fiyata daha iyisi yok..durumu toplayayım iphone da fiyatı biraz toplasın 2. telefon olarak alıcam..

61semih

61semih

Üye
bataryasının omuru bıtınce batarya parası bır dert,koruma ambalaj tarzı urunlerı 50$+kdv (buda ozellıksızde olsa bır telefon fıyatı) dokunmöatıgı ıyı olabılır ama cıkacak olan htc hd mını modelınınde dokunmadıgı ıphone ıle aynı ve fıyatının 350-500$ olacagı soylenıyor htc ye rakıp bıle olamaz ha teledonu oynamak ıcın alıyorsan o başka kı htc hd mini+sony psp alırsın aynı paraya denk gelır adamgbıde telefon kullanmıs olursun :naughty:

messi_10

Üye
Vallahi garantili bir iphone 3g 8gb ile takas yapmak istioysan üzerine en az 300-400 vermen gerek 5800 500 lira iphone 3g 8gb 1000 liranın üzerinde telefoncu 5800 ı 280-300 e alıyo 350-400 ede satıyor ama grantili iphone 3g 8gb 500-600 falandır belkide daha fazla temiz garantili çiziksiz mesela bende eskiden normal n95 vardı forumda araştırdım herkes demiş üstüne 50 lira ver al n95 8gb ı gittim bu yazılanlara güvenekrek dedim abi bende n95 var takas yapıcm da 8gb ınla üzerine 50 lira versem olurmu adam direk sen bana küfür mü ediyosun dedi güldü:D

aypay_16

aypay_16

Üye
arkadaslar valla bende ıkısıde ıkısınıde kullanıyorum ıphone ye kontur dayanmıyor sınırlı ınternet bıttıkten sonra attım kenera hıc ber ıse yaramıyo desem yerı var ınternet varken ıyı super bır alet ama bennım favorım 5800 ustune tel yok bence her zaman nokıa baskası yalan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt