• Sitemizde mp3 ve benzeri müzik formatlarında sunulan içerikler, cep telefonlarında zil sesi olarak ayarlayabilmek için kırpılmış, kısa süreli müziklerden ve melodilerden oluşmaktadır. Herhangi bir içeriğin telif hakkı içerdiğini düşünüyorsanız veya hak sahibiyseniz; cep telefonunuza indirmeyin, indirdiyseniz en kısa zamanda içeriği silerek mesajı derhal rapor edin.

hangisini zil sesi yapacağınıza şaşıracaksınız.müthiş zil sesleri(no rapid)

Sponsorlu Bağlantılar

Aziz™

Üye
rica ederim arkadaşlar:)

jeki01

jeki01

Üye
slm. güzel paylaşım.

Aziz™

Üye
A.s kardeşim.rica ederim:)

mustang_21

Üye
indirmeye çalışıyorum ama yinede paylaşım için sağol

Aziz™

Üye
rica ederim.dosyaları indirmesi gayet basit bir şekilde ama genede sıkıntı yaşıyorsanız resimli olarakta anlatabilirim

ahmet352

Üye
saol..

Aziz™

Üye
rica ederim:)

Emperian

Emperian

Üye
tek link eklenmesi çok kral olmuş. Aziz im sen ugraşmışın çok güzel olmuş, bizide indirirken ugraştırmıyorsun öyle teker teker derdiyle o daha da güzel olmuş :) tşk butonuna basmamak ayıptır

Aziz™

Üye
tek link eklenmesi çok kral olmuş. Aziz im sen ugraşmışın çok güzel olmuş, bizide indirirken ugraştırmıyorsun öyle teker teker derdiyle o daha da güzel olmuş :) tşk butonuna basmamak ayıptır

çok teşekkür ediyorum.bir nebze bile işine yararsa ne mutlu bana çok sağol.hayırlı olsun güle güle kullan:):op:

fronense

Üye
teşekkürler

Aziz™

Üye
rica ederim..

osmanoz26

Üye
Teşekkürler :)

Aziz™

Üye
rica ederim:)

zeki361

zeki361

Üye
konun üst knu olması gerkmiomu?

spawnn

spawnn

Üye
Emeğine sağlık.

Aziz™

Üye
rica ederim arkadaşlar:)

thecanlee_hayat

Üye
tşk

Aziz™

Üye
rica ederim hayırlı olsun...

XpresMusic ReD

Üye
hehe zevkine güveniyorum dostum o kadar uğraşmışsın hemen indirdim hepsini ellerine sağlık :D

Aziz™

Üye
rica ederim kardeşim.güle güle kullan:D

Üst Alt