Godfather
Üye
Yeni telefonum Piranha Zuma :D
Evet bu telefonu aldım 2.el telefonu beğendim ama bazı eksikleri/sorunları var
Örneğin mesajı hep büyük yazıyorsunuz küçültebiliyorsunuz ama yinede sorunlu ve ve mesaj yazmakta biraz zorlanıyorsunuz mesela a ya bastıgınızda a hemen bitiyor hızlı yazan biri değilseniz gerçekten zorlanırsınız
Bir diğer sorunu ise telefon yavaş
Menüde felan gezerlen çok hızlı ama java/internet/opera çok yavaş
Televizyonuna gelince ben begenmedim kanalın çekmesini ayarlamakta zorlanıyorsunuz ama ayarladıgınızdada keyfi iyi çıkıyor
Dokunmatiğini sevdim şahsen ama iphone kadar iyi diyemeyiz tabiki ama 5800ınki ile aynı
Telefonu çok ucuz a aldım sıfır fiyatı 350 iken ben inanılmaz ucuz bir fiyata aldım ama biraz hor kullanılmış telefonun üstü kırılmış , onun dışında eksi(-) si yok
Benim için sorunları şu=
1-Toplu mesaj atılmıyor.
2-Opera/internet/java yavaş.
3-(Çok önemli) Telefon hep menüde
Tuş kilidi çalıştıgı zaman ana ekrana dönüyor
onun dışında hep menüde 
Örneğin mesajı hep büyük yazıyorsunuz küçültebiliyorsunuz ama yinede sorunlu ve ve mesaj yazmakta biraz zorlanıyorsunuz mesela a ya bastıgınızda a hemen bitiyor hızlı yazan biri değilseniz gerçekten zorlanırsınız
Bir diğer sorunu ise telefon yavaş
Menüde felan gezerlen çok hızlı ama java/internet/opera çok yavaş
Televizyonuna gelince ben begenmedim kanalın çekmesini ayarlamakta zorlanıyorsunuz ama ayarladıgınızdada keyfi iyi çıkıyor
Dokunmatiğini sevdim şahsen ama iphone kadar iyi diyemeyiz tabiki ama 5800ınki ile aynı

Telefonu çok ucuz a aldım sıfır fiyatı 350 iken ben inanılmaz ucuz bir fiyata aldım ama biraz hor kullanılmış telefonun üstü kırılmış , onun dışında eksi(-) si yok

Benim için sorunları şu=
1-Toplu mesaj atılmıyor.
2-Opera/internet/java yavaş.
3-(Çok önemli) Telefon hep menüde
Tuş kilidi çalıştıgı zaman ana ekrana dönüyor
onun dışında hep menüde 
Telefon Türk malı diye biliyorum ve beni sevindiren bir şey oldu telefonun orjinal resimlerinde yani telefonu aldıgınızda duvar kagıdına yada ekran koruyucusuna koymanız için içinde olan resimlerde Atatürk,Bogazın oradaki eski bir cami vardıya orası,Türk bayrağı,İstanbul bogazı(müthiş bir resim) var.