5320 xpressmusic hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bek1905

bek1905

Üye
    Konu Sahibi
5320 xpressmusic hakkında
slm arkadaşlar. ben 4 gb hafıza kartı kullanıyorum sorunsuz çalışıo ama 8 gb kullansam kasar mı acaba? :aman2: 8 gb kullanan arkadaşlar bilgilendirirlerse sevinirim.şimdiden tşkler..

simarik007

Üye
merhaba bende nokıa 5800 var hafıza kartım mıcro sc yani küçük nereye takılıyor yoksa baska tür hafıza kartımı lazım ?

zaferizm

zaferizm

Üye
sol alttaraf

vjugur

vjugur

Üye
Ben senin sorunu cvpladım ama bidaha cvp lıyım kasar die düşünüyorumm bazen keşke almasaydım diyorum bence xpressmusic almak isteyenler 5310 dan vazgeçmesin çok seri bi telefon inanın... 4 gb hafıza kartı taşıyabiliyo diyo sitesi ama 8 gb hafıza kartı taktım milimlik bir yavaşlama olmadı tellefonda...

bek1905

bek1905

Üye
    Konu Sahibi
Ben senin sorunu cvpladım ama bidaha cvp lıyım kasar die düşünüyorumm bazen keşke almasaydım diyorum bence xpressmusic almak isteyenler 5310 dan vazgeçmesin çok seri bi telefon inanın... 4 gb hafıza kartı taşıyabiliyo diyo sitesi ama 8 gb hafıza kartı taktım milimlik bir yavaşlama olmadı tellefonda...
çok sağol kardeşm... 4 gb takılacam ozaman mecbur..ben daha yeni aldm telefonu aslnda 5800 alacaktm 280 e sıfır 5320 bulunca kaçrmak istemedm :D

vjugur

vjugur

Üye
:):)

Nestra

Üye
ben aldığımdan beri 8gb sandisk kartla kullanmaktayım. hiçbir yavaşlama olmamakla beraber kartın performansı çok iyi.
fakat bu kartın sandisk olmasınada bağlanabilir sanırım.
kısacası kaliteli ve hızlı bir kart tercih ederseniz bir sorun olacağını sanmıyorum.

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
5320 cep telfonunuza 16gbta kadar hafıza kartı destekler.
Önemli olan alcagınız kartın class degeri bu degr kartın hıznı göstermektedir
class 2-4-6 şeklinde vardır.En hızlısı class6 dır ve maksimum aktarma hızı saniyede 6mb ile 18mb arasında degişir.
Bende sandisk 8gb Class6 var ben 18mb gördüm zaten dünyanın en hızlı hafıza kartı.
Alcaksan mutlaka tanınmış marka ve class6 al

Revengeful

Emekli Yönetici
5320 cep telfonunuza 16gbta kadar hafıza kartı destekler.
Önemli olan alcagınız kartın class degeri bu degr kartın hıznı göstermektedir
class 2-4-6 şeklinde vardır.En hızlısı class6 dır ve maksimum aktarma hızı saniyede 6mb ile 18mb arasında degişir.
Bende sandisk 8gb Class6 var ben 18mb gördüm zaten dünyanın en hızlı hafıza kartı.
Alcaksan mutlaka tanınmış marka ve class6 al

sağol abi bilmiyordum öğrenmiş olduk :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt