N95 8gb formattan sonra..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
astamanana

astamanana

Üye
    Konu Sahibi
N95 8gb formattan sonra..
Arkadaslar sitede yazdıklarınızı harfiyen uyguladım, hard formatı atmak için * - 3 - yes tuşu - açma kapama tuşu - sırasıyla uyguladm 10 sn falan bekledi sonra pin kodu sordu, arkasindan tarih saat sordu bu kadar, tlf açıldı fabrika ayarlarına dönmüş, hafıza kartından birşey silmemiş,onların dışında yüklü olan hiçbirşeyin simgesi yok, ne yapacam yardımlarınızı bekliyorum

rapman

rapman

Üye
format atamadın.çoğu kişiye öyle oluyor.4 tuşu da aynı anda basman gerekiyor.doğru bir biçimde yaptıktan sonra pin kodu şifre vs sormadan önce FORMATING yazısı geliyor.bir şey doluyor.sonra telefon pin kodu şifre vs sorup açılıyor.her yer temizlenmiş oluyor.(dikkat et,format atarken bataryanın en az yarısının dolu olması gerekli ;) )

astamanana

astamanana

Üye
    Konu Sahibi
öylemiii, pardon o zaman.. ben sırayla bastım, tşkler yardımın için hemne uyguluyorum

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
format atamadın.çoğu kişiye öyle oluyor.4 tuşu da aynı anda basman gerekiyor.doğru bir biçimde yaptıktan sonra pin kodu şifre vs sormadan önce FORMATING yazısı geliyor.bir şey doluyor.sonra telefon pin kodu şifre vs sorup açılıyor.her yer temizlenmiş oluyor.(dikkat et,format atarken bataryanın en az yarısının dolu olması gerekli ;) )

Yeni modellerde formattıng yazısı çıkmıyor.4 tuşa basılı tutun ülkeyi sorana kadar bekleyin.

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Evet dün format attım n95 8gb ta formatin yazısı çıkmadi ülke tarih filan sordu

astamanana

astamanana

Üye
    Konu Sahibi
Yeni modellerde formattıng yazısı çıkmıyor.4 tuşa basılı tutun ülkeyi sorana kadar bekleyin.

ustam olmadı bir türlü ya :( hafıza kartını bir türlü formatlamıyor, sadece telefon hafızası sıfırlanıyor, pcden biçimlendireyim mi hafıza kartını ?

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
ustam olmadı bir türlü ya :( hafıza kartını bir türlü formatlamıyor, sadece telefon hafızası sıfırlanıyor, pcden biçimlendireyim mi hafıza kartını ?

menü - araçlar - yardımcı programlar - hafıza - seçenek - yığın hafızayı biçimlendir .

astamanana

astamanana

Üye
    Konu Sahibi
aga bu tür biçimlendirmede bi sorun çıkmaz dimi sisteminde falan ? yapıyorum dediğini, resimlerimi falan yedekledim, telefon 2. el ve program yüklenmiş yüklenmiş kalmış uygulama yöneticisinde, onlar gitsin yeter bana

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
hiç bir sorun olmaz , temizlenir cihaz

lucifer0909

Üye
benım sorum şu acilen destek lazım bana. telefon yurt dısından gelmiş vodafon du telefoncu bunu turkceye cevirmişti sim kartın altına bi aparat takarak. ben şimdi surum guncellemesi yaptım telefon sım kartını görmüyor bi anlayandan yardım pls

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt