Nokia 5730 XpressMusic sistem hack

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SantiMunez1907

SantiMunez1907

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5730 XpressMusic sistem hack
Merhaba arkadaşlar. 5730 XM aldım ama program,oyun,tema vs.. yükleyemiyorum. Versiyonu Symbian OS 9.3 olduğundan sistem hacki farklıymış galiba. Yardımcı olursanız sevinirim.
Teşekkürler...
:hmmm

SantiMunez1907

SantiMunez1907

Üye
    Konu Sahibi
hiç bilgi yokki ne yapacağıma dair o linkte :D
Teşekkürler :)

onur1980

Üye
Merhaba arkadaşlar. 5730 XM aldım ama program,oyun,tema vs.. yükleyemiyorum. Versiyonu Symbian OS 9.3 olduğundan sistem hacki farklıymış galiba. Yardımcı olursanız sevinirim.
Teşekkürler... :hmmm

bendede nokia 5730 var ben hackladim hellox2 ile ama ilk once sertifikalatman lazim forumda var bulabilirsin

craCaner

Üye
5730 hangi versiyonunu hacledin acaba şuan 200 versiyonu mevcut bende hackleyemiyorum

fenerlix73

fenerlix73

Üye
bendede 200 var hackleyemedim bi türlü yardım edin

onur1980

Üye
bende v 100 var onu hackadinmda v200 daha cikmadi siz nasil yuklediniz ben avusturyadayim daha cikmamis

ÖZGÜNBEY

ÖZGÜNBEY

Üye
Nokia 5730 XpressMusic'in Black-Red versiyonu için v200 sürümü daha ülkemizde yayınlanmadı, hâlâ bekliyoruz ama beklerkende acayip derecede sıkılıp sinirleniyorz çünkü en geç 1 ay içinde yayınlanması gereken sürüm neredeyse 2 ay olacak ama hâlâ ortada yok!!! niye renk ayrımı yapıyolar anlamış değilim?!!

nokia ülkemizi ciddiye almıyo anlaşılan! nokia şaşırma SABRIMIZI TAŞIRMA!!! :off:

nemesis230

Üye
Abi cep telefonun otomatik update seçneğinden yeni sürümü alabiliyosun.Ben şu anda v200 kullanıyorum.Yapalıda 2-3 hafta oldu.

onur1980

Üye
Abi cep telefonun otomatik update seçneğinden yeni sürümü alabiliyosun.Ben şu anda v200 kullanıyorum.Yapalıda 2-3 hafta oldu.

allah allah nasil is bu ya biz de yapiyoruz cihaziniz guncel diyor nokia servisine sordum daha gelmedi diyor nasil is

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
arkadaşlar tamamen siyah olanla kırmızı siyah olanı ayırıyolar siyah olanın v200 ü cıktı ama kırmızı beklemede...

onur1980

Üye
benimkide siyah bakalim insallah yakinda gelir

barbarosbasaran

Üye
arkadaslar 5730 ıcın helloOx2 200 versiyonunda hackleme yapamıyor. hello0x2 nın kendı sıtesınden signed hello0x2 aldım fakat calısmyor. hackleme yapmıyor. aslında ılk yukledıgımde Unpacking file da kalıyordu. sonra ne olduysa hıcbır degısıklık yapmadan bıkacgun sonra tekrar calıstırdım. sımdı installing root certification adımında kalıyor. hackleme ıslemını tamamlayamıyor. hello0x2 nın yazdıgı maılde bana suan ıcın 200 versıyonunda hackleme yapamayacaklarını soylemısler. maılı yazıyorum

Hi,

I'm sorry! 5730 200.12.87 is unhackable with current version HelloOX2, we stated
on the page where you submitted your info, when you select the model, it show:
"Nokia 5730 XpressMusic (up to 101.48.128)"

in order to update HelloOX2 to hacking the unhackable, we must find another
hacking method that can be done on phone. if it finally found, sure we'll update
HelloOX2, as a donator of course you can get all signed updated version HelloOX2
for free. but it is hard to tell when will it be, please be patient!

However, your phone still can be hacked with another hacking method!
Please follow this guide to hack your 5730:

you can skip 1-10 steps, the hacked file is here:

Best Regards,
HelloOX2 Team

burdanda aslında windows 7 kullandıgımdan gereklı exelerın bırı calısmamıstı pek hatırlamıyorum sımdı.
belkı ısıne yarar kolaygelsınn

wolkanx

wolkanx

Üye
bEN DE 5730 A yanlıskıkla Format Attım Nasıl Hackleyecemm acil YARDIMMMM

--------------- Ekleme ---------------

Bu arada benim 5730 un yazılım sürümü ----101.48.128----

HELLOX2 YÜKLENEMMİYOR; YÜKLERKEN ---SERTİFİKA HATASI VERMİYOR--- AMA ---iSTENİLEN UYGULAMAYA ERİŞİM ENGELLENDİ YAZIYOR----

svip2

Üye
bEN DE 5730 A yanlıskıkla Format Attım Nasıl Hackleyecemm acil YARDIMMMM

Bu arada benim 5730 un yazılım sürümü ----101.48.128----

HELLOX2 YÜKLENEMMİYOR; YÜKLERKEN ---SERTİFİKA HATASI VERMİYOR--- AMA ---iSTENİLEN UYGULAMAYA ERİŞİM ENGELLENDİ YAZIYOR----

aynı dert arkadaşımda da var yazılım sürümü aynı ve hello ox2 falan işe yaramıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt