Nokia 5800 yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dddd7

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800 yardım
Nokia 5800 m var wirelessmın sifresi degisti ancak telefon otomatik kaydettiği icin hala eski sifreyle girmeye calısıyor vede degistiremiyorum yardım ederseniz cok sevinirim.

birde sertifikasız ürünleri yüklemem icin ne yapmam gerekiyor?

jackalx_06

jackalx_06

Üye
bağlantı ayarları hedefler seçeneğine gir ve eski bağlantı noktasını sil sonra tekrar bağlan.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
Nokia 5800 m var wirelessmın kodu degisti ancak telefon otomatik kaydettiği icin hala eski sifreyle girmeye calısıyor vede degistiremiyorum yardım ederseniz cok sevinirim.

birde sertifikasız ürünleri yüklemem icin ne yapmam gerekiyor?
kardeşim ayarlara gir bağlantıyı aç orda kablosuz lan var onu aç orda daha önce bağlandığın ağlar görülür onları sil..aşağıda seçeneklerden yenile yeni ağlar çıkar ordan kendi ağnı seçersin ve yeni kodu girersin..sertifika alman lazım..sitede anlatılıyor..

jackalx_06

jackalx_06

Üye
kardeşim ayarlara gir bağlantıyı aç orda kablosuz lan var onu aç orda daha önce bağlandığın ağlar görülür onları sil..aşağıda seçeneklerden yenile yeni ağlar çıkar ordan kendi ağnı seçersin ve yeni kodu girersin..sertifika alman lazım..sitede anlatılıyor..

kardeş kusura bakma az önce cep telefonundan girdiğim için eksik cvp yazdım nadir arkadaşıma aynen katılıyorum. ayrıca telefonu hack lemek için aşağıda ki bölüme biraz bak..

http://www.maxicep.com/symbian-v9-4-sistem-modifikasyon-uygulamalari/

merenim42

Üye
arkadaşlar 5800 tel.im var.bu siteden tıme machine diye proğram yükledim beğenmedim kayıtlı olduğu yerden sildim.ancak uyg.menüsünde simge olarak kaldı.silemiyorum yardım ederseniz sevinirim...

--------------- Ekleme ---------------

bir de arkadaşalr bu sitede bir kaç resim inidrdim bayrak falan ama ulaşamıyorum nereye indirmiş olabilir?kayıt yeri olarak hafıza kartı dedim ama arıyorum yok...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
arkadaşlar 5800 tel.im var.bu siteden tıme machine diye proğram yükledim beğenmedim kayıtlı olduğu yerden sildim.ancak uyg.menüsünde simge olarak kaldı.silemiyorum yardım ederseniz sevinirim...

bir de arkadaşalr bu sitede bir kaç resim inidrdim bayrak falan ama ulaşamıyorum nereye indirmiş olabilir?kayıt yeri olarak hafıza kartı dedim ama arıyorum yok...

programı kaldırmak için ayarlardan uygulama ayarlarına girip yüklü uygulamalardan kaldıracaksın..indirdiğin resimler hafıza kartında "download" adlı klasöre iner..

mrchakal3

mrchakal3

Üye
Nadir telefondan tekrar memnun musun :D almayı planlıyorumda bi beyenmişsin bi kötü demişsin ne diyosun? Problemleri çözüyolar mı?
Bide wireless için ;
Menü >> Araçlar >> Ayarlar >> Bağlantı >> Erişim Noktaları >> İş yerinde kullandığın erişim noktasının adı >> Seçenek >> Düzen >> Gelişmiş Ayarlar

Buradaki gelişmiş ayarlardan IP V6 için de DNS adresi belirleyebiliyorsun.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
ben nokiayı bıraktım..:ehe

mrchakal3

mrchakal3

Üye
Anladım :D sence alıyım mı 5800 ? Ne dersin

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
o kadar kötü değil,imkanın varsa iphone al bence...

mrchakal3

mrchakal3

Üye
Ya şimdi normalde ailem alıyoduda bu kez destek vermiyolar telefona daha yeni studyo kurdum :) Telefonu kendim almam lazım işte 5800 anca uyuyo bana hatalarını duzeltebilir miyim kendim :)

Yani yardım falan alarak forumdan yoksa servise mi yollıycam her hatada (çok sıkar beni o zaman :) )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt