OPERA 5 ile W-T3 'ü Internette yatay kullanma ......

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
temasan53

temasan53

Üye
    Konu Sahibi
OPERA 5 ile W-T3 'ü Internette yatay kullanma ......

Programı telefona kurduktan sonra anahtar resmine tuşla ve sonra Setings'e tuşla , Landshape on yap ve çık....Artık internette yatay ekran kullan...Teşekkür Buttonuna basmayanın anteni kırılsın....:o

• Beğen
Tepkiler: Ekremşanti, randy orton rko, lussian ve 26 diğerleri

bayraktaroglu

Üye
Teşekkür kardeş

eduykun

Üye
Arkadasım telefona kurdum programı fakat calıstıramadım. Telefon uzerınden nasıl bır yol ızleyecegımızı anlatırsan sevınırız. Tsk ler..

temasan53

temasan53

Üye
    Konu Sahibi
Arkadasım telefona kurdum programı fakat calıstıramadım. Telefon uzerınden nasıl bır yol ızleyecegımızı anlatırsan sevınırız. Tsk ler..

Telefona daha önce jar dosyası kurduğunuz şekilde kuracaksınız....ve sonra çalıştırıp 1.mesajdaki anlatılanları uygulayın herkes gibi....

yasin356

yasin356

Üye
teşekkür ederim kardeş :D

eduykun

Üye
Telefona daha önce jar dosyası kurduğunuz şekilde kuracaksınız....ve sonra çalıştırıp 1.mesajdaki anlatılanları uygulayın herkes gibi....
Çokkk yardımcı oldunuz ...........

uzunlarbilisim

Üye
ya arkadaşlar bu operayı çalıştıran arkadaşlar waptan mı yoksa wlan dan mı intrenete giriyor, bunu bir anlatasanız ya la....

gokhan.atik

Üye
teşekkürler inanmazsın ama benimkisi zaten kırık

maxicepx

Üye
ya süper bi program harika oldu ama çok yawaşş çalışıorrrr =(

cosibey

Üye
arkadaşım öncelikle merhaba ben wt3 te çok yeniyim ve bazı sorunlarım var facbook çince çıkıyor 1 e mail ayarı nsıl ypılıyor 2 google map nasıl yüklerim 3 opera 5 nasıl yükleniyor 4 yoksa ben servisemi gideyim 6 bana yardımcı olabilirmisin 7

kalpsizdeniz

kalpsizdeniz

Üye
ya wap ayarlarımı nasıl yapıcam biri adam akllı yapsa acıkmalama.........:hmmm

maxicepx

Üye
cosibey kaptırmış gidio :D facebook'un çince çıkması anasayfadaki dil seçeneklerinden çinceye yanlışlıkla dokunduğun içindir. anasayfana dön türkçeyi seç.

furkantel

Üye
tşk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt