vodafone Sony Ericsson W595 Cihaz Kampanyası

Sponsorlu Bağlantılar

VODAFONE TR

VODAFONE TR

Üye
    Konu Sahibi
vodafone Sony Ericsson W595 Cihaz Kampanyası
Kampanya kapsamında yer alan Sony Ericsson W595 model cihazını Vodafone bayilerinden satın alan aboneler, 3 ay boyunca (90 gün) yapacakları 100 ve üzeri kontör yüklemeleri için şebeke içi 1.000 hediye kontör, toplamda 3.000 kontör kazanma şansı yakalayacakladır. Üstelik kazanılan şebeke içi kontörler ile abonelerimiz şebeke içi görüntülü konuşma da yapabileceklerdir.

Kampanyaya dahil olan aboneler herhangi bir kontör yükleme şartı olmadan 90 gün boyunca geçerli olacak 1 GB’lık data kullanımına sahip olabileceklerdir.

Ek olarak, cihaz kutularından çıkacak kodlari 1001 servis numarasına gönderen abonelerimiz, yukarda belirtilen 3000 kontör ve 1 GB’a ekstra olarak, Vodafone live!’dan ücretsiz 100 hediye şarkı kazanacaklardır.

Sony Ericsson W595 cihaz kampanyamız, stereo speaker (hoparlör), Sony Ericsson işbirliğiyle özel olarak getirilen 3G destekli müzik telefonu ve 100 hediye şarkısıyla MÜZİK SETİ konseptinde kurgulamıştır

Sony Ericsson W595, kampanya kapsamında tüm vergiler dahil 449 TL’ye sunulacaktır.

Üstelik abonelere kampanya kapsamında yer alan cihazı World’e özel peşin fiyatına 6 taksit ile satın alma fırsatı sunulacaktır. Kampanya kapsamında Yapı Kredi World Card haricinde YKB POS’larında Fortis World Card, Vakıf World Card ve Anadolu World Card kredi kartları da kullanılabilecektir. Abonelerimize ve siz değerli ortaklarımıza kampanya kapsamında yukarıda belirtilen kredi kartları ile yapılacak satışlar için herhangi bir faiz ödemesi yansıtılmayacaktır.

Özellikler Temel ÖzelliklerGörüntülü konuşmaŞebeke GSM 850/900/1800/1900
UMTS 2100 Boyutlar 100 x 47 x 14 mm (boy x en x derinlik)Ağırlık104 grEkranTFT ekran, 256K renkPil Standart Pil, Li-IonBellek40 MB dahili bellek
8 GB'a kadar hafıza desteği Müzik ve EğlenceMP3/AAC/ACC+/eAAC+/WMA formatlarını destekleyen müzik çalar
RDS FM radyo
Sesli Video Kayıt ve Oynatma
Java Desteği/Oyun Kamera3.15 MP Kamera
2048 x 15356 piksel MesajlaşmaSMS, MMS, EMS, EmailBağlantıGPRS, EDGE, HSDPA
Bluetooth 2.0
USB PC Senkronizasyonu

TOPARLAMADIR :p

• Beğen
Tepkiler: 2297268

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
tutacağını sanmıyorum fazla

VODAFONE TR

VODAFONE TR

Üye
    Konu Sahibi
Nasrettin hoca göle yogurt yapmıs ..hocam bu yogurt tutmaz demişler ..hocada ya tutarsaa demiş :p

dgn

dgn

Üye
tutar

aytektabanca

Üye
varla ben aldım mavısınden hoparler ıyıydı guzel ses verıyo bass vuruyo ama vodafone ıcı sadece vodafone arası hedıye kontor ama baska yerı aradınmı cayır cayır tl gıdıyo ınternet 1gb 3gunde bıttı ve gelerım su muzık kutusuna ole berbat bısey olmaz cogu 1.5mb eksık dosyalar var sesden calmıslar! normalde 4mb olması lazım en az dosya buyuklugu muzık sıtesı vodafone reke olcak ama guzel degıldır 15 sarkı ındırdım keske ındırmesedım zaten mıcro2 yı bozdu tanımıyo baska muzıkler bluetootla bıyere gonderırmıyo vıruslu gıbı aynı ve hakıkı mıcro2 sony taktım onu bıle bozdu o muzıkler sıze tavsıyem vodafone muzıkden bısey ındırmeyın zarar sadece sesde bozuk+ az 1.5mb ama telefondan memnunum hoparler sadece 100tl vardır her sarkı %1 sarj gıdıyo 2 bataryam var bana 4 saat bagıra bagıra sarkı soluyo madein chine yazıyo 449 almıstım sımdı olmus 399 50 lıla bana gırdı acık acık! ocak 20 sınde almıstım ama ben! 2 yıl garantı verıyo cıhazı son 3 ay kala satcam bulunmuyo yabancı ulkeden gelıyo cıhaz parcası yok bıde vodafone satıyo ama memnunum sımdılık! ama sole bısey var flash yok 3g yok 2g var flash var dıye almıstım kızıl otesıde yok yok yok yanı pısman olmustum ılk aldıgımda kamerası k810i ye gore cok kotu aksamları k790i ye gorede k810i k790i var elimde arizali satmayı dusunuyorum:D

Üst Alt