lg gm 730-35'te Çalışan gps programı

Sponsorlu Bağlantılar

aym82

aym82

Üye
    Konu Sahibi
lg gm 730-35'te Çalışan gps programı
evet arkadaşlar yanlış okumadınız %100 çalışır durumda hiç anlamayanlara bile hitap edecek şekilde düzenledim şimdilik teklink ama yakında diğer indirme sitelerine de yükledikçe linkler artacak :bigstar:
inşallah olmuştur.

• Beğen
Tepkiler: aslanerol, canseveroto, bujak ve 1 kişi daha

kubraercin

Üye
tşk indirmek üzereyim

--------------- Ekleme ---------------

çok tşkler süper çalışıyor

fondox666

Üye
saol bılader umarım calısır.

güvenlik17

Üye
arkadaşlar burdan programları nası indircez nereden yardımcı olun

herohero84

Üye
arkadaslar navigasyon kullanmak için bu programı kullanmam yeterlimi.. cahillik fena,, yardım pls:)

aym82

aym82

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar burdan programları nası indircez nereden yardımcı olun
ilk yazının altında link var oradan indir hafıza kartına yükla orada kurulum diye bir klasör var talimatları aynen uygula çalışacaktır.
arkadaslar navigasyon kullanmak için bu programı kullanmam yeterlimi.. cahillik fena,, yardım pls:)
kardeşim senin içinde aynısı kurulum klasörünü iyiyce oku zaten en basit şekilde anlattım ikiknizede kolay gelsin:bye2:

canseveroto

Üye
igo 8 amigo linkini gönderen arkadaşa binlerce teşekkür,ellerin dert görmesin,süper bir program ve süper sorunsuz çalışıyor,harici gps,telefonu kapatsanda direk uydudan çalışıyor.Programın güncellemeleri hakkındada ilgili arkadaşlar burada yazarlarsa sizlere minnettar kalırız.Selam ve sevgilerimle...16.07.2010..Naci Cansever-BANDIRMA

aym82

aym82

Üye
    Konu Sahibi
igo 8 amigo linkini gönderen arkadaşa binlerce teşekkür,ellerin dert görmesin,süper bir program ve süper sorunsuz çalışıyor,harici gps,telefonu kapatsanda direk uydudan çalışıyor.Programın güncellemeleri hakkındada ilgili arkadaşlar burada yazarlarsa sizlere minnettar kalırız.Selam ve sevgilerimle...16.07.2010..Naci Cansever-BANDIRMA
dustum işine yaradığına sevindim güncellemeleri çıkarsa gene eklerim

canseveroto

Üye
Sağolasın,iyi çalışmalar kolay gelsin...Selamlar...18.07.2010 Naci Cansever-BANDIRMA

seliimm

Üye
sen bi tanesin

muhammet0066

Üye
tşkler

bp48

Üye
teşekkürler

aym82

aym82

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bununla beraber oynaya bildiğiniz oyunlat ,temalar vs. bunlarıda paylaşalım
ban araştırıyorum hepsini birden paylaşacapım inşallah

cesur35

cesur35

Üye
sağ olasın kardeş aynen tıkır tıkır çalışıyor. emeğine sağlık

E-ufuk

Üye
tşkrler usta ama com 5 yapıyorum gps aranıyorr dio bekliyor ama bulndğm yere gelmiyor istanbul gözüküyo bn kyseridym

okeane3110c

okeane3110c

Üye
saol kardeş hemen deniyorum ;)

Takipçi Satın Al

Üst Alt