samsung s5233w (star) wifi yaardımmmm

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
emreilhans

emreilhans

Üye
    Konu Sahibi
samsung s5233w (star) wifi yaardımmmm
arkdaşlar samsung s5233 arıyorum daha doğrusu alıcam sesi nasıl n73 gibi çıkıyormu tel yavaşmı??? forumda gezdimde fazla tatmin edici gelmedi bana kullanıcı yorumlarını bekliyorum :oke:

ciko6189

ciko6189

Üye
arkadasda var ses n73 gibi yüksek çıkmıo temiz normal derecede kafa ağrıtmayan sesi var biraz tizz li olsada
normal bi kullanıcı için ideal dokunmatik ;)

emreselcan

emreselcan

Üye
yanlış s5233w modeli manyak ses ayrıca wifi özelliğiyle insanı şımartıyor ben aldım gayet memnunum alcaksan üzerine 30 tl dağa koy wi-fi lisini al kardeş benden tavsiye sonra pişman olursun :oke:

general1453

Üye
hiç memnun deilim netteki videolar izlemiyo mesenger uyumu yok flaşı yok sakın almayın alcaksanı 5800 alın ben satıp hemenn alcam

--------------- Ekleme ---------------

wifi çok iyi deil en iyisi nokia
pişmanımm

descrinable

Üye
bende star wifi var kardes wifi sorıunu yok gayet güsel anlasılır sekilde giriyom msn e giriyom you tube giriyom video oynatıyorum evet flash ı yok 3 g yok ama internet wifi olan heryerden girebikilrsin eksileri face book taki videoları oynatmoıyor bolt die program var youtube daki videoları oynatıyor

gkslgnzr

Üye
Arkadaşlar ben hiçbir şekilde wi-fi'den nete giremiyorum.yoksa yanlış uygulamamı yapmaktayım? bana bilgi verirseniz sevinirim.

takinglive

Üye
arkadaslar wap üzerinden nete baglanmak için program yuklemem gerekiyormus.turkcell musteri hizmetler, operatorumuz bu modeli desteklemiyor o yuzden internetten program indirmeniz lazım dedi.
turkcell hatlı samsung s5233 w model telefondan wap üzerinde nete baglanmak için indirmem gereken program nedir?

033mehmet

033mehmet

Üye
Ben aldım ama acil ihtiyaçtan tel 2 günlük ayrıca video izlemek için bolt var bende yüklü tel:05394483713

SerSerjNjm

Üye
hiç memnun deilim netteki videolar izlemiyo mesenger uyumu yok flaşı yok sakın almayın alcaksanı 5800 alın ben satıp hemenn alcam

--------------- Ekleme ---------------

wifi çok iyi deil en iyisi nokia
pişmanımm

Kardeş Bence Sen Telefonu Tam Çözememişsin..

Netten Video İzlenmiyor Demişsin; Örneğin Facebook'dan İstediğin Videoyu İzleyebilirsin Ufak Bir Sorun Var Videoya Tıkladığında Telefona Yüklüyor Hafıza Kartı Kullanıyorsan Ayarlar Hafıza Ayarları Varsayılan Hafıza'dan İndirilebilir Wap Öğelerini Hafıza Kartı Olarak Seçersen Rahatlıkla İstediğin Videoyu İzleyebilirsin..

Messenger Uyumu Yok Demişsin; Telefon Markasını ve Modelini Seçerek Bilgisayarına İndirebilirsin Ayrıca Telefondan Bağlanıp Bu İşlemi Direk Olarak Yapabilirsin..

Flash Konusunda Haklısın Bi Onu Düşünmemişler..

burakbey37

burakbey37

Üye
Nasıl msn olmuo ya ebudy war bende arkadaşla hergün kınuşuom hemde çok az kontör gidio

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...