5800 ve n97mini

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

baranas

Üye
    Konu Sahibi
5800 ve n97mini
Arkadaşlar ben bu iki telefon arasında kaldım n97mini 5800 dan 500 ira daha pahalı bu fiyat farkına göre hangi özellikler fark ediyor

• Beğen
Tepkiler: wanminuet

stendby

Üye
kardes n97 tabiki sorman bile hata ben kullaniyorum vecok iyi ilk aldiktan sonra 2 update cikti uyguladim simdi dahada guzel oldu

baranas

Üye
    Konu Sahibi
peki aradaki 500 lira nerden geliyor

izmirligenc

izmirligenc

Üye
n 97 mini guzel telefon bi ara incelemistim ama paran varsa n 97 al daha iyi ekrani daha buyuk

baranas

Üye
    Konu Sahibi
limit 1000 tl n97mini bu fiyata uyuyor

futbol123

futbol123

Üye
5800 xm almanı tavsiye ederim

neoorog

neoorog

Üye
Nokia'dan paran varsa N97 yoksa 5800 alacaksın bu devirde.. Önerim kesinlikle Iphone. :)

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
n 97 mini kesinlikle iphone bin basar o fiyatıyla

ozkansever

ozkansever

Üye
5800 ın her türlü gideri var sadece almaman için bi neden olabilir ,müzik dinlemek için kulaklıkdan gelen ses çok cılız 6300 vardı ondan bile daha fazla ses geliyodu 2 katı neredeyse ben bi bunu beğenmedim ama geri kalanı güzel

smsnn

Üye
arkadaşımda n97 var bende 5800 kesinlikle o farkı hakedecek bi telefon değil sadece kamerası 5 mp 5800 ınki 3.2 bunun için o fark bence çok gereksiz..

ortioktay

ortioktay

Üye
arkadaşımda n97 var bende 5800 kesinlikle o farkı hakedecek bi telefon değil sadece kamerası 5 mp 5800 ınki 3.2 bunun için o fark bence çok gereksiz..

kesinlikle katılıyorum boyutları nokianın sitesinden bak n97 mini bile 5800 den büyük sadece kalınlı olarak çok az ufak bi diğer farkı kamera ve klavye okadar sitede karşılaştırıp bakın başka fark varmı

ebruua

Üye
5800 ile aynı diyebilirim sadece onun ekranı daha geniş

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
5800 ile aynı diyebilirim sadece onun ekranı daha geniş
neresi aynı arkadaslar bırakın ya n97 nin ekranında çok süper widgetler var klavyesi var kamerası var daha dayanıklı bi kere n97 ana ekranı için bile alınır o fiyata değer bence

scuf

scuf

Üye
5800

3.2 MP Kamera
369 CPU hızı
düz ekran dokunmatik

n97 mini

5 mp kamera
434 CPU hızı
dokunmatik + sürgülü kalvye

Bu 3 ana farktan dolayı n97 500tl daha fazla ama bana sorarsan 5800 alman aha mantıklı diğer 2 özellik bence o kadar öenmli değil sadece kamerası için 500 Tl daha fazla verilmez n97 ye .

Mygse

Mygse

Üye
Bence biraz daha sabır edip bekle yada Limiti yükseltmeye çalış ama bir şekilde Nokia X6 al

baranas

Üye
    Konu Sahibi
bende x6 almak istiyorum zaten de Türkiye ye gelemesse diye

erkara_64

1000 tl n97 miniye vereceği ne n97 al derim fakat n97 alacak imkanın varsa biraz daha bekle x6 al bence ama yok normal ve dokunmatik olsun diorsan bu devirde 5800 vazgecilmez bir nimet.ama incelediğim kadarıyla x6 nın tek artısı kapasitif ekran ve hafıza x6 1000 tl civarında olursa bence ıphone yi saf dışı bırakabilir.diyecekler ki ıphonede ki oyunlar bile yeter bende o aradaki farka giderim xbox alırım:))

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
bence aradaki 500 tl ile baska bişy yap 5800 al okadarda abartmaya gerek yok bence

baranas

Üye
    Konu Sahibi
ahhh şu x6 gelse

Mygse

Mygse

Üye
1000 tl n97 miniye vereceği ne n97 al derim fakat n97 alacak imkanın varsa biraz daha bekle x6 al bence ama yok normal ve dokunmatik olsun diorsan bu devirde 5800 vazgecilmez bir nimet.ama incelediğim kadarıyla x6 nın tek artısı kapasitif ekran ve hafıza x6 1000 tl civarında olursa bence ıphone yi saf dışı bırakabilir.diyecekler ki ıphonede ki oyunlar bile yeter bende o aradaki farka giderim xbox alırım:))

1.200 şu an X6 sanırım
O da 32Gb modeli.
16Gb modeli 1000 lira civarnda ancak olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...