Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çin Malı iphone' a yeni simge eklemek ??
Sponsorlu Bağlantılar
uzman_can
Üye
Konu Sahibi
Çin Malı iphone' a yeni simge eklemek ??
Arkadaşlar çin malı iphone var ve yüklenen yeni programları ya da oyunları ana ekranda simge olarak göstermenin bir yolu war mı ???
ARKADAŞLAR BEN DEDE ÇİN MALI JAVA DESTEKLİ İPHONE VAR AMA PROGRAM NASIL YÜKLENECEK OYUN NASIL YÜKLENECEK HİÇ BİR BİLGİM YOK Bİ YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKÜRLER.... [email protected]
thecarisma84
Üye
hayır yüklenmiyor. bende vertice wifi 600 var, ana menüdeki java klasörünün içinde direkt duruyor. aslına bakarsanız ben sıkıldım çin malı telefonlardan, orjinallerine biraz daha sabredip para biriktirip almak daha mantıklıymış hata ettik
saqoMahLaz
Üye
çin malı iPhone olduğunu yeni öğrendiğimi söylesem
yasarmegas
Üye
bende sıkıldım çin malıdan yeni aldım ilk defa sybian teknolojim yokmuş şimdi ise olan bu --->
uzman_can
Üye
Konu Sahibi
Valla Ben de Çok sıkıldım ya :S orjinal olsun çamurdan olsun
exzisus
Üye
arkadaşlar bırakın geyik yapmayıda konuyu dağıtmayın bilgi vericek olan varsa yazsın bir sürü insan var bu konuları merak eden
cafer1919
Üye
kardes java turu oyunlardan yukleye bılırsın baska oyun calıştırmaz programlarından jar veya jad olması lazım sıtede mevcut bula bılırsın
beykozluzeko
Üye
arkadaslar bende de aynı sorun var telefonum world mobile m10i yüklediğim program ve oyunlar menüye değil java klsorüne yükleniyor nasıl yapıcam bilgisi olan varmı ?
Winning Eleven
Üye
Oyun Yükleniyor..
leventtuncerr
Üye
vallahi ben de dolia m9 var hiç birşey anlamadım kullanımı basit ama program yüklemeye gelince sıfır
--------------- Ekleme ---------------
bana dolia m9 için programı olan lütfen bilgilendirsin
yourself88
Üye
arkadaşlar hep geyik olmuş, hakkaten merak edenler var, bendede çin malı bir telefon var a1241 mi neydi öyle bişey ve yüklenen java programlardan ana menüye kısayol atamıyorum, sürekli java ya girip oradan açmak zorunda kalıyorum. bilen varsa bilgi verirse sevinirim. menüdesi simgeleri yer değiştirmeyi öğrendim fakat kısayol almayı buloamadım !!
themky
Üye
çin telefonlarının çoğunda menüye simge ekleyemezsin... telefonunun modelini söylesen daha iyi yardımcı olurum ama ben genel bir yardımcı olurum...
v900, v910 modellerinde firmware sürümü yüzünden simge ekleyemezsin.
galiba v999 modelinde ekleyebiliyorsun... bu gibi özellikler firmware sürümü ile ekleniyor... ama çin telefonlarına firmware yüklemek çok ama çok zor ve herkes bu işi yapamaz. ayrıca firmware yüklemesi yaparken telefonun işlemcisine de bakılmalıdır. ne yazık ki çoğu kişi buna bakmadan yükseltme yapıyor ve geri dönüşü olmuyor...
rood_
Üye
maalesef olmuyor
begining
Üye
mrb, elimizdeki çin malı telefonun modelini naasıl öğreneceğiz. tel üzerinde nerede yazıyo
fthakan
Üye
bende de çakma iphone j8 modeli var menüdeki simgye basılı tutunca menüdeki simgelerin yerlerini değiştirebiliyorsunuz acaba bilgisayara bağlanınca mı simgeler mebüde görünüyor bilemiyorum yapabilen varmı acaba
madcenter
Üye
Evet bende merak ediyorum ve galiba oluyor pinphone 32 gb aldım bu özelliği bulamadım fakat orjinalde gps var çinin ve tanıtım videolarında gps ikonu mevcut bizde kullanılmayacagı için sanırım uretici firma ikonu kaldırmıs fakat dosyaları içerde duruyor ve ayrıca benim telefonumda iki menu var izlediğim videolarda 4 5 menu ve adamlar eklemiş olacakki cevirdikce var ekstra birşeyler gene aklıma gelmişken söyliyim gerci konuda acacagım bu cihazı alırken dogubankta sora sora dolasırken aynı cihazı satan bir adama 3g varmı dedim 100 lira veriyorsun 3gli yapıyoruz dedi nasıl dedim program yukluyoruz dedi aynen böyle bende merak edip arastırdım birşey bulamadım bilgisi olan varmı söylerse memnun olacagım