67 tl ye speaker, kılıf+sehpa aldım.. Yanında da hediye olarak yukardaki resimdeki kart okuyucuyu yollamışlar.. Yalnız speakerın çalışma prensibini bir türlü çözemedim.. Mükemmel kalitede bi sesi war müzik dinlemek onda daha da zevki ama bi bakim nası çalşıo bu pili nerde yok mu yoksa?? Açacak hiçbi yeri yokki anlayamadım.. Bu arada speaker ın ortasında ki beyaz led çok tatlı duruo.. Tekrar teşekkürler.. Samsun'da bulamamıştım 
slm sizde Nokia CA-126 usb kablosu bulunuyor mu?
çok teşekkürler.. Ben bugün aldım.. Hepside gayet ve gayet orjinal67 tl ye speaker, kılıf+sehpa aldım.. Yanında da hediye olarak yukardaki resimdeki kart okuyucuyu yollamışlar.. Yalnız speakerın çalışma prensibini bir türlü çözemedim.. Mükemmel kalitede bi sesi war müzik dinlemek onda daha da zevki ama bi bakim nası çalşıo bu pili nerde yok mu yoksa?? Açacak hiçbi yeri yokki anlayamadım.. Bu arada speaker ın ortasında ki beyaz led çok tatlı duruo.. Tekrar teşekkürler.. Samsun'da bulamamıştım
![]()
merhaba kardeş msn adresin varsa benı eklermisin ordan konuşalım almak istediğim bazı ürünler var....
[email protected]
msn e ekledim orda görüşmek dileğiyle stokdaki ürünlerinizi konuşalım almak istdklerimi sipariş vericem![]()

HERŞEY İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM ... ORJİNAL ÜRÜNLER...