5800 güncelleme; bağlantı kopuyor!

Sponsorlu Bağlantılar

FlashWampir

FlashWampir

Üye
    Konu Sahibi
5800 güncelleme; bağlantı kopuyor!

buraya kadar her şey normal ama sonra;

yazılanları yapıyorum ama her seferinde aynı şey!
yardım!!

--------------- Ekleme ---------------

nedn kmse bşey sylemyor?

Kandırıcı_23

Üye

buraya kadar her şey normal ama sonra;

yazılanları yapıyorum ama her seferinde aynı şey!
yardım!!

nedn kmse bşey sylemyor?

YAW ALLAH AŞKINA HEPİMİZDE AYNI SORUN VAR Bİ TANE MÜSLÜMAN YARDIM ETSİN YAWW LÜTFEN ARKADAŞLARRRRRRRRRRRRRRRR:vur:vur:vur:vur:vur:vur:off::off::off::off::off:

tmm madem kımse yapamıyor,bari mtp device driveri nasıl ve nerden bulacağımızı söyleyin bari..........

Lacrymosa

Üye
Başka bir bilgisayarda bu işlemi yapmayı deneyin. Bağlantının kesilme sebebi bilgisayarda mı yoksa telefonda mı olduğu anlaşılmalı. PC Suit modunda bağlandığınıza emin olun. Başka bir USB kablosu da deneyebilirsiniz.

TeHLiqe__-__

Üye
bu Soruna Kesin Çözüm buLabiLen Kimse yOkmu bu Sitede .?? Birçok kişi bi SoRunu yaŞıyoR. Pc.yi kapayıp açın tLfnu kapayıp aÇın deiL .Kesin Çözüm.ü oLan vaRsa Konussun Lütfen..İhtimaLLer Üzerinden DeğerLendirmeLer bi iŞe YaramıyOr .

Lacrymosa

Üye
bu Soruna Kesin Çözüm buLabiLen Kimse yOkmu bu Sitede .?? Birçok kişi bi SoRunu yaŞıyoR. Pc.yi kapayıp açın tLfnu kapayıp aÇın deiL .Kesin Çözüm.ü oLan vaRsa Konussun Lütfen..İhtimaLLer Üzerinden DeğerLendirmeLer bi iŞe YaramıyOr .

Önce Türkçe yazmasını öğrenin sonra yardım edecek kişi bulunur.

TEKYUMRUK

TEKYUMRUK

Üye
YAW ALLAH AŞKINA HEPİMİZDE AYNI SORUN VAR Bİ TANE MÜSLÜMAN YARDIM ETSİN YAWW LÜTFEN ARKADAŞLARRRRRRRRRRRRRRRR:vur:vur:vur:vur:vur:vur:off::off::off::off::off:

arkadaşım konuyu saptırmıyalım lütfen burda herkes zorunlu yardım edicek diye birşey yok bin kişi içinden hiçbiride bilmiyor olabilir
gelelim konuya telefonun YAZILIM FLASH ı arızalı olabilir yada USB de bir kopukluk olabilir

sende çok şey arıyosun yardımcı olmaya çalışıyoruz götür ozaman GARANTİYE YADA TELEFONCUYA SOR
İHTİMALLERE BAKMICAKSAN GİT GARANTİYE GÖTÜR

squallx

Üye
bende de oluyordu benim işletim sistemim Win7 64bit. abimin bilgisayarında denedim sorun halloldu XP sp3. yani sorun şundan kaynaklanıyor diyebilirim ki; nokia suite Win7 de normal çalışıyor ancak yazılım yüklemeye başladığında bilgisayar ile telefon arasında bağlantı bir kaç kere kopuyo (normalide bu zaten) ancak win7 sanırım bir sürücüsünü desteklemiyo ondan dolayı 15. dakikada belirttiğiniz gibi telefona bağlanamıyo ve bağlantı kopuyo. başka bilgisayarda deneyin. nokia suitenin tam kurulduğundan emin olur sorun hallolacaktır. umarım yardımcı olabilmişimdir...

fb_aykut_

fb_aykut_

Üye
Sorun usbden kaynaklanıyor arkadasıım telın kapanıyor ve acılırken usbden telı gormesi gerek görmuyor.. bu sorun bendede olmuştu.. mtp device sorununa çözüm pcye format atmak.. pcye format at ve guncellemeyı tekrar dene olacaktır kolay gelsın ;)

viranufuk

viranufuk

Üye
aynı sorunu bende yaşıyorum benim tel mavi sorunsuzca güncelledim işletim sisitemim win 7 32 bit fakat arkadaşınkini benim pcide güncelledim olmadı onun kide kırmızıydı bende artık uğraşmadım yani mavi de oldu kırmızıda olmadı

smsnn

Üye
arkadaşlar aynı sorun bende de vardı arkadaşın vista yüklü bilgisayarında yaptık sorunsuz yükledi..tek çözüm başka bilgisayarda yapmak..

hayalet_kral

hayalet_kral

Üye
2 farklı bilgisayarda dedenedim olmadı ne yapmamı önerirsiniz birisi win7 diğeri xp sp3

wormwood3

Üye
arkadaslar win 7 dede xp sp3 dede vistadada denedim olmadı arakdaslar simdi 15 dk geldigi zaman bağlantı kopuyor başka zaman 10 saat dursa kopmuyor sadece o zaman kopuyor... bide Nokia Software uploader bazen görmüo bazen görüo neden ki telefon kırmızı

hayalet_kral

hayalet_kral

Üye
arkadaslar win 7 dede xp sp3 dede vistadada denedim olmadı arakdaslar simdi 15 dk geldigi zaman bağlantı kopuyor başka zaman 10 saat dursa kopmuyor sadece o zaman kopuyor... bide Nokia Software uploader bazen görmüo bazen görüo neden ki telefon kırmızı

benim telde kırmızı aynı sorunları yaşıyorum kardeş yok mu yardım edicek bilgisi olan bi üstat

cigaraaa

Üye
ben tüm güncellemeleri aynı pc de yaptım ilk defa bende bu sorunla karşılaşıyorum :S ve saat sabahın 5i oldu hala uğraşıyorum iyice sinirlerim bozuldu şimdi telefonu kırıp kendimi de pc yide kurtaracağım ne nalet birşeymiş bu güncelleme olayı ya

skol72

skol72

Üye
valla arkadaşlar akşam bende bir buçuk saat uğraştım nsu teli görmedi ovi görüyor güncellemeyide buluyor yükle dediğimde bağlantı koptu diyor daha fazla sinir harbi yaşamamak için vazgeçtim.sistemim vista daha önce pcden v40 a geçmiştim sorunsuz.sabah işyerinde wlan dan güncelledim ama oda 5 veya 6 dakika sürdü bişey anlamadım ama tel şuan v50..

kırizantem

Üye
ben tüm güncellemeleri aynı pc de yaptım ilk defa bende bu sorunla karşılaşıyorum :S ve saat sabahın 5i oldu hala uğraşıyorum iyice sinirlerim bozuldu şimdi telefonu kırıp kendimi de pc yide kurtaracağım ne nalet birşeymiş bu güncelleme olayı ya

aynen bende de böyle oldu :hmmm ama net paketim vardı ordan yükliiyim dedim çok kısa sürdü ve kontrol ettiğimde v50 oldu netice de cihaz

arkeonus

Üye
aynı sorun bende de var ama kımse cozum bulamıyor yanı cozumu yokkkkkkkkkkkk

biyolog4472

biyolog4472

Üye
valla kardeş aynı şekilde bu sorunla bende karşılaştım tam 15 dk kalıyor sonra bağlantı kesiliyor bende ne yapacağımı bilmiyorum

veysiveys

Üye
arkadaşlar aynı sorun bendede vardı yine bu forumdan başka bir arkadaşın üç ayrı pcde deneyerek sorunu çözdüğünü okumuştum.bende zamanım olduğu için ;ki zaten pc m 5800 için usb modem diğer nokia modelleri içinde duk-2 kablo driverini kurmuyordu.vista ultimate yükledim pc ye. ne antivürüs kaldı pcmde nede başka bir prgram pc suiti yeniden yükledim ve telefonumu güncelledim dün akşam.şimdi kuracağım antivirüsü.bakalım ne olacak.

viranufuk

viranufuk

Üye
valla arkadşlar bu sorun madem herkeste varr bi çözümü bulan olur inş valla bende v31 den v40 sorunsuz yükseldi şimdi v50 ye yükseltecem olmuyor deli olucam 3 gündür uğraşıyorumm

Üst Alt