I450 konusunda acil yardım sizce???

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

nakrebimas

Üye
    Konu Sahibi
I450 konusunda acil yardım sizce???
ARKADAŞLAR TELEFONU ALIRKEN İSTANBULDAN GETİRTTİK AMA TELEFONU İNCELEDİĞİMDE FARKETTİMKİ KULLANILMIS FAKAT BEĞENİLMEYİP GERİ VERİLMİŞ NEREDEN ANLADIĞIMI SORARSANIZ KULAKLIK VE ÖN TUŞ VE DE BİRAZ KASADA YEŞİL MAVİ KARISIMI GİBİ RENK VARDI AYRİYETENDE KIZAK BİRBİRİNE ÇARPIYORDU FELAKET DERECEDE ÇARPIYORDU TİTREDİNDE FLN AMA NE YAZIKKİ GERİ VEREMEDİK ÇÜNKLÜ SATIŞI KALDIRILMISTI.DAHA SONRA TELEFONUN SESİNİ AZ BULDUM.GARANTİYE VERİM DEDİM.AKRABALARIM ISRARLA VERME DEMELERİNE RAĞMEN İNADIMDAN VERDİM VE TELEFON HAŞAT(BAŞARI ELEKTRONİK) SORUN YOK DEDNDİ TELEFON BAŞKA SİMLERDE SINIRLI SVC YAZIP,YAVAŞLAYIP VE HAFIZA KARTLARINA OKUMAMAKTAYDI TEKRAR VERDİM YAPILMADI TEKRAR VERCEM
ASIL KONUYA GELİNCE BEN TELEFON DEĞİŞİMİ TALEP ETSEM NASIL OLUR VE BANA HANGİ TELEFONU VERİRLER?:hmmm:hmmm:hmmm

futbol123

futbol123

Üye
aldığın yere geri ver aynı telefonun aynısından verirler

nakrebimas

Üye
    Konu Sahibi
arkdaşım teli alalı 1 yılı geçti

nakrebimas

Üye
    Konu Sahibi
belirtmiş olduk

nakrebimas

Üye
    Konu Sahibi
ama yengemin w910 i si vardı 400tlye aldı oda müracaat etti g705 600tl civarı verdiler

futbol123

futbol123

Üye
müracaat et ama alıcaklarını sanmıyorum ama sen dene çünkü cihazı alalı 1yılı geçiyor ama müracaat et.

nakrebimas

Üye
    Konu Sahibi
yaw benim sorum anlaşılmadı herhalde ben zaten müracaat edecm ama bana hangi telefonu verirler benim sorum bu lütfen dikkatli oku

futbol123

futbol123

Üye
berkan kardeşim sen telefonunu belirliyceksin müracaat ederken örn.i550 modeli ile değiştirmek istiyorum diceksin zaten sana sorucaklar hangi telefon ile değiştirmek istiyorsunuz diye

nakrebimas

Üye
    Konu Sahibi
--------------- Ekleme ---------------

arkadaşım müslüman kardeşim keşke dedin gibi olsa ama yengeme telefon değişimi denip direk vermişler telefonu (2-2,5 ay :)) acaba bu dedinğin başarı elektroniğemi mahsus(i8910hd verirlermi :D)

--------------- Ekleme ---------------

futbol123

futbol123

Üye
verebilirler şansına kalmış

nakrebimas

Üye
    Konu Sahibi

peki bu hangi telefon diye sormalarına şahit olan varmı yada bu başarı elektorniğe mi özgü ???

nakrebimas

Üye
    Konu Sahibi
???

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt