6300'da Film Seyrede Bilirmiyim ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onur Saka

Onur Saka

Üye
    Konu Sahibi
6300'da Film Seyrede Bilirmiyim ?
??
Şimdiden Teşekkür Ederim. Saygılarımla ONUR.:bye2:

• Beğen
Tepkiler: kaan2425

DarKeXRam

DarKeXRam

Üye
' dan dilediqin filmi indirip telefonuna atıp seyredebilirsin , şahsen kullanıyorum çok iyi ayna gibi görüntü fakat 3gp olduqundan sadece sesi çok açtıqında azcıkın cızırtılı oluo o kadar onuda sesi açıp kapayarak ayarlarsın

eyup007

eyup007

Üye
mükemmel oluyor :) filimin 3gp halini indirip izle hem çok düşük mb ouluyor hemde zevkli oluyor otobüste giderken bile izliyorsun :)

Onur Saka

Onur Saka

Üye
    Konu Sahibi
cok Teşekkür Ederim Sagolun ;)

eyup007

eyup007

Üye
ne demek herzaman:)

djlkr

djlkr

Üye
Bide Format Factory Programından İstediğin Filmi ''Nokia MP4 240X320'' Ye Dönüştürüp Telefona Atabilirsin.
Ben Kullanıyorum Mesela Fast And Furious Tokyo Drift Filmi Sadece 200MB Oldu Görüntü Ve Ses Kalitesi Şahane...

guero

guero

Üye
6300 yanlız 3gp gibi kalitesiz bi formatta film izlemezsin aynı zamanda mp4 de oynatabilirsin sana tavsiyem total video converter proğramından videoyu import et daha sonra Settingste Video Resize (Boyut) ayarından 176*144 seç ve convertle emin ol seste harika çıkıyor ama 3gp de izleyebilirsin sana kalmış ..SAygılarımla

Onur Saka

Onur Saka

Üye
    Konu Sahibi
Peki Bu Programları Nerden Bulucam Link Felan verebilirmsiniz.

--------------- Ekleme ---------------

' dan dilediqin filmi indirip telefonuna atıp seyredebilirsin , şahsen kullanıyorum çok iyi ayna gibi görüntü fakat 3gp olduqundan sadece sesi çok açtıqında azcıkın cızırtılı oluo o kadar onuda sesi açıp kapayarak ayarlarsın

Site Acılmıyor :ağlarım::ağlarım::ağlarım:

--------------- Ekleme ---------------

mükemmel oluyor :) filimin 3gp halini indirip izle hem çok düşük mb ouluyor hemde zevkli oluyor otobüste giderken bile izliyorsun :)

Başka Hangi Sitelerden İndire Bilirim Film Ve Programları ?:hmmm

guero

guero

Üye
Filmleri indirebilirsin ama elinde yada bilgisayarındaki Filmleri Total Video Converterla Çevirebilirsin Bi üstteki mesajımda dediklerimi aynen yap Proğram istemiştin buyur;

1.Link

2.Link

3.link

istediğini İndirebilirsin Alternatif olarak 3 tane verdim ayrıca rarr kodu Telefonlarla ilgili sorun ve soruların olursa yardımcı olabilir bana sorabilirsiniz.

Onur Saka

Onur Saka

Üye
    Konu Sahibi
Filmleri indirebilirsin ama elinde yada bilgisayarındaki Filmleri Total Video Converterla Çevirebilirsin Bi üstteki mesajımda dediklerimi aynen yap Proğram istemiştin buyur;

1.Link

2.Link

3.link

istediğini İndirebilirsin Alternatif olarak 3 tane verdim ayrıca rarr kodu Telefonlarla ilgili sorun ve soruların olursa yardımcı olabilir bana sorabilirsiniz.

Cok Saol Teşekkür Ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt